- 8 Mart 2019
- 1.719
- 4.203
Ne bileyim bazen düz yolda ayağım takılıyorHep onlar zaten kim koymuş onları oraya
Nazar nazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim bazen düz yolda ayağım takılıyorHep onlar zaten kim koymuş onları oraya
Yapanı desteklerim kızlar ama şuan malum sahalarda bulunamıyorum
Hıı nazar tabii sakar şakır seniiiiiNe bileyim bazen düz yolda ayağım takılıyor
Nazar nazar
O sorun bende de var heryere çarparımNe bileyim bazen düz yolda ayağım takılıyor
Nazar nazar
sana degil bana kizdi oBlue_Peri naptım ki ben yaa neden kızdın
Nedenkineeesana degil bana kizdi o
prens bugun erken uyumus:)Belli belli gelsinler canım kapı açık
Bunu konuşacağım:)İnsaflı olun be nevroş :) korkuyorum bu sefer pideyi de bizden isticeksiniz :)
Aha bi hamiş daha kızzz rahat uyuya biliyorken kıymetini billl :)Yapanı desteklerim kızlar ama şuan malum sahalarda bulunamıyorum
ben ona afyonun kaymagi konyanin manyagi diyom ondanNedenkineee
Kabak bana patladı yani senin yüzündenben ona afyonun kaymagi konyanin manyagi diyom ondan
Gündüz tek uyku uyudu ondan senin kız uyudumuprens bugun erken uyumus:)
Ben kolum çarparken felan birileri varsa ayy kolumu carptim diye kibarca söylerim o sesten korkmasinlar diyeO sorun bende de var heryere çarparım
Tamm burasi bana emanetSizi birkaç gündür boş bırakıyorum Cuma'ya hazırlanıyorum dönüşüm muhteşem olacak
Cuma oğlumun sene sonu gösterisi,Cumartesi kızların mezuniyeti var.Azıcık idare edin
muhtesem dönüsünle seni bekliyo olacagizzz Allah kolaylik versin❤Sizi birkaç gündür boş bırakıyorum Cuma'ya hazırlanıyorum dönüşüm muhteşem olacak
Cuma oğlumun sene sonu gösterisi,Cumartesi kızların mezuniyeti var.Azıcık idare edin
Yokluğumda yeni arkadaşları bağlayın bir yere bırakmayın tamam mıGündüz tek uyku uyudu ondan senin kız uyudumu
Kolaysa yap göreyimTamm burasi bana emanet
Gelene kadar kovdurayim bari yerine geçerim
azcık öle olduKabak bana patladı yani senin yüzünden