Sunum tabakları,soslukları falan güzel:)Bende de kahvaltıligi var evet benimde hoşuma gidiyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunum tabakları,soslukları falan güzel:)Bende de kahvaltıligi var evet benimde hoşuma gidiyor :)
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler canım
Nereye gitti çay mi kahve mi içecek :)Hayırlı geceler![]()
O sizden önce buradaydı:)
❤Hayırlı geceler![]()
O sizden önce buradaydı:)
Birden kayboldu bilmiyorum:)Nereye gitti çay mi kahve mi içecek :)
İnşaallah canım❤
Yarın artık denkleşiriz![]()
Gelir belkiBirden kayboldu bilmiyorum:)
Aynen bende ondan çok rahatım:)Gelir belkiJenna16 hu hu
Yarın okul yok ya nasıl rahatlık var üstümde sabahçı iken zor oluyormuş ramazanda :)
Bende sahurdan sonra hemen uyuyamıyorum beşe doğru anca dalıyorum sonra yedide kalkıyorumAynen bende ondan çok rahatım:)
Evet çok zor oluyor.Sabah erken kalkıp okula gidiyorum.8 gibi gelip yatıyorum.Böyle giderse sorun yok ama okulda sık sık kalınca zorlanıyorum.Bugün uyumadım .1 gün olunca sıkıntı yok:)
Aman boşver canım uyumasanda yatabiliyorsan yat dinlen öyle şeyleri izleyip boşa kafana takma:)Bende sahurdan sonra hemen uyuyamıyorum beşe doğru anca dalıyorum sonra yedide kalkıyorum
Okula gidip geldikten sonra da hemen dalamiyorum uykuya :)
Birde müge ye baktım bu hafta ama bir daha izlemeyecegim psikolojim bozuluyor iyice birde ordakileri takıyorum kafaya![]()
Yok bir daha izlemem :)Aman boşver canım uyumasanda yatabiliyorsan yat dinlen öyle şeyleri izleyip boşa kafana takma:)
Sabah sen okula giidince minikler ne yapıyor :)Yok bir daha izlemem :)
Eşim ben gelince çıkıyor uyuyorlar zaten :)Sabah sen okula giidince minikler ne yapıyor :)
İyi o zaman:)Bende kızlarda öyle giderdim.Oğlum uyurdu eşim olurdu:)Eşim ben gelince çıkıyor uyuyorlar zaten :)
Eşime biraktiramiyorum illa gorecem okula girdiğini :)İyi o zaman:)Bende kızlarda öyle giderdim.Oğlum uyurdu eşim olurdu:)
Bende öyleyim:)Yoksa eşim bırakır ve alır:)Benim aklım kalır:)Eşime biraktiramiyorum illa gorecem okula girdiğini :)
Aynı bende öyleyim :) Allah sağlık sıhhat versin de hep başlarında olalım inşallahBende öyleyim:)Yoksa eşim bırakır ve alır:)Benim aklım kalır:)
Amin inşaallah canımAynı bende öyleyim :) Allah sağlık sıhhat versin de hep başlarında olalım inşallah![]()
İyice sessizlesti bu gece kimseler yok :)Amin inşaallah canım![]()