Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde de sadece sınıf annesi vardı, öğretmen 1 ay sonra falan çağırdı beni, dedim Zümra da sıkıntı mı var acaba diye Sınıf annesi yardımcısı olun diye çağırmış Sen zaten tek başına yetişiyon her şeye gerek yok ki Bizim sınıf annesi tembel diye istek yaptı sanırsam
Bizde de sadece sınıf annesi vardı, öğretmen 1 ay sonra falan çağırdı beni, dedim Zümra da sıkıntı mı var acaba diye Sınıf annesi yardımcısı olun diye çağırmış Sen zaten tek başına yetişiyon her şeye gerek yok ki Bizim sınıf annesi tembel diye istek yaptı sanırsam
Geçen yıla kadar 2 tane mecburiydi.Bizim öğretmen seçiyordu .Formalite seçiliyordu.Bu yıl yeni gelen müdür tek olacak dedi.Ben yalnız olmayı seviyorum:)
Öğretmen çocuklarla ilgili birşey oldumu hep çağırır beni sınıf anneside birşey yapacağı zaman hep yardım ister birinci sınıftan beri böyle gidiyoruz ben bilerek sınıf annesi olmak istemedim kızlar küçük diye ama herşeyin içinde ben varım :)