Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bizde ben tekim:)
Bizde de sadece sınıf annesi vardı, öğretmen 1 ay sonra falan çağırdı beni, dedim Zümra da sıkıntı mı var acaba diye😅 Sınıf annesi yardımcısı olun diye çağırmış😁 Sen zaten tek başına yetişiyon her şeye gerek yok ki😍 Bizim sınıf annesi tembel diye istek yaptı sanırsam😂

Bizde de sadece sınıf annesi vardı, öğretmen 1 ay sonra falan çağırdı beni, dedim Zümra da sıkıntı mı var acaba diye😅 Sınıf annesi yardımcısı olun diye çağırmış😁 Sen zaten tek başına yetişiyon her şeye gerek yok ki😍 Bizim sınıf annesi tembel diye istek yaptı sanırsam😂
Geçen yıla kadar 2 tane mecburiydi.Bizim öğretmen seçiyordu .Formalite seçiliyordu.Bu yıl yeni gelen müdür tek olacak dedi.Ben yalnız olmayı seviyorum:)

Öğretmen çocuklarla ilgili birşey oldumu hep çağırır beni sınıf anneside birşey yapacağı zaman hep yardım ister birinci sınıftan beri böyle gidiyoruz ben bilerek sınıf annesi olmak istemedim kızlar küçük diye ama herşeyin içinde ben varım :)
Ben de istememiştim ilk sınıf annesi olmak isteyen var mı dediğinde, yetişemem diye ama öğretmen de teklif edince birşey diyemedim:)

Back
X