- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Sakal bırakSözüm geçmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakal bırakSözüm geçmiyor![]()
Dövüştüm diye miGeçen oylamada kaçarsın bir daha gelmezsin diye korkmuştum ama neyse öyle olmadı![]()
Sakal mı enişte kaçarak uzaklaşır sonraSakal bırakYok kız abla valla sen dediğinde hemen temizledim ama sadece geçmişi, aklıma gelmedi önbellek temizlemek, aslında biçok sıkıntı bu önbellek zımbırtısıyla düzeliyor
![]()
Sözüm geçmiyo diyo napayımSakal mı enişte kaçarak uzaklaşır sonra![]()
Ben sık sık temizliyorum sorun olunca pc de bile öyle yaparım:)Oda olmadı açıp kapatırım olmadı tarayıcıyı değiştiririm yani sorun genelde bizimle ilgili oluyor.Girdiğimiz site ile vs alakalı değil:)Sakal bırakYok kız abla valla sen dediğinde hemen temizledim ama sadece geçmişi, aklıma gelmedi önbellek temizlemek, aslında biçok sıkıntı bu önbellek zımbırtısıyla düzeliyor
![]()
Lazer yaptırmıştım zaten çıkmıyorSakal mı enişte kaçarak uzaklaşır sonra![]()
Dövüşmek demeyelim biraz kızdın,bozuldun,üzüldünDövüştüm diye miikinci oldum diye mi
![]()
Aynen canım bende öyle yapardım ama ne hikmetse basiretim bağlandı bi türlü düşünemedimBen sık sık temizliyorum sorun olunca pc de bile öyle yaparım:)Oda olmadı açıp kapatırım olmadı tarayıcıyı değiştiririm yani sorun genelde bizimle ilgili oluyor.Girdiğimiz site ile vs alakalı değil:)
Hepinizde aynı şeyi yapıyormuşsunuz demekAynen canım bende öyle yapardım ama ne hikmetse basiretim bağlandı bi türlü düşünemedimama benim anlamadığım neden dördümüzde birden aynı anda oldu
![]()
Hepimizin önbelleği aynı anda mı dolmuşHepinizde aynı şeyi yapıyormuşsunuz demekIphone ve safari dedik ya
![]()
Demek ki öyle olmuş:)Hepimizin önbelleği aynı anda mı dolmuş![]()
İyi madem öyle olsunDemek ki öyle olmuş:)
Silinince geçtiğine göre sebep buymuş:)İyi madem öyle olsun![]()
Oo iyiymiş hayırlı işlerLazer yaptırmıştım zaten çıkmıyor![]()
Bizim orda öyle derlerDövüşmek demeyelim biraz kızdın,bozuldun,üzüldün
Ama hepimizin başına geliyor:)
2.olmak kötü değil aksine büyük umut var demek:)
Ama neden sadece ıphone yazık değil mi bizim minnoş telefonlarımızaSilinince geçtiğine göre sebep buymuş:)
En güzeli canım bende çabuk unuturum:)Bizim orda öyle derlerişte benim beyin de böyle çalışıyor kötü anıları çok hızlı siliyor bazen kavga edesim geliyor unutuyorum ne olduğunu geçmişte
![]()
İşte siz zenginsiniz diyeAma neden sadece ıphone yazık değil mi bizim minnoş telefonlarımıza
Neye kavga etmek istediğini mi unutuyosun ?Bizim orda öyle derlerişte benim beyin de böyle çalışıyor kötü anıları çok hızlı siliyor bazen kavga edesim geliyor unutuyorum ne olduğunu geçmişte
![]()