• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sakal bırak :KK53: Yok kız abla valla sen dediğinde hemen temizledim ama sadece geçmişi, aklıma gelmedi önbellek temizlemek, aslında biçok sıkıntı bu önbellek zımbırtısıyla düzeliyor :KK66:
Ben sık sık temizliyorum sorun olunca pc de bile öyle yaparım:)Oda olmadı açıp kapatırım olmadı tarayıcıyı değiştiririm yani sorun genelde bizimle ilgili oluyor.Girdiğimiz site ile vs alakalı değil:)

Ben sık sık temizliyorum sorun olunca pc de bile öyle yaparım:)Oda olmadı açıp kapatırım olmadı tarayıcıyı değiştiririm yani sorun genelde bizimle ilgili oluyor.Girdiğimiz site ile vs alakalı değil:)
Aynen canım bende öyle yapardım ama ne hikmetse basiretim bağlandı bi türlü düşünemedim :KK70: ama benim anlamadığım neden dördümüzde birden aynı anda oldu 🤔

Dövüşmek demeyelim biraz kızdın,bozuldun,üzüldün :-)
Ama hepimizin başına geliyor:)
2.olmak kötü değil aksine büyük umut var demek:)
Bizim orda öyle derler🤪 işte benim beyin de böyle çalışıyor kötü anıları çok hızlı siliyor bazen kavga edesim geliyor unutuyorum ne olduğunu geçmişte 😀

Back
X