Emeğine sağlık canımL
Bende iyiyim canımyoruldum bugün biraz ama epey işimi hallettim şükür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeğine sağlık canımL
Bende iyiyim canımyoruldum bugün biraz ama epey işimi hallettim şükür
![]()
İyiyim kukriko sen nasılsın
Benim oğlumda 3.sınıf kendi yapıyor ben kontrol ediyorum.:)bilmek istiyorum sizdede ödeveler cokmu zor ya benim kafam şisdi ödev yatirmakdan
Sen birinci ol zaten inşallah,niye hepimiz tonti olacağız ?Birinic. Olursam göreceğiz![]()
Sağol canımEmeğine sağlık canımHer güzel şeyin bir bedeli var:)
neden böyele ben söylemeyince ödev yapmak yok evet bizdede ayni soru ve menim yardimla yaziyor yetisdirmiyorm artik bi kucuk bebek bide bu odevelr sanki ben gidecem okulaKüçük kendi yapıyor büyük yardimla aslında tam tersi olması lazım ama büyük isteksiz o açıdan ite kaka yapıyor
İyiyim kukriko sen nasılsın![]()
Karneyi annelere verseler daha iyi olacak zatenneden böyele ben söylemeyince ödev yapmak yok evet bizdede ayni soru ve menim yardimla yaziyor yetisdirmiyorm artik bi kucuk bebek bide bu odevelr sanki ben gidecem okula
Pink benim kiz da 3.sinif3 sinf
ne kadar inancım varSen birinci ol zaten inşallah,niye hepimiz tonti olacağız ?![]()
kendini üzme o kadar bazen çocukların isteksizligijsen kaynaklanıyor buneden böyele ben söylemeyince ödev yapmak yok evet bizdede ayni soru ve menim yardimla yaziyor yetisdirmiyorm artik bi kucuk bebek bide bu odevelr sanki ben gidecem okula
Senin kız daha büyük degilmiydid yaPink benim kiz da 3.sinif
İnsallah olacakne kadar inancım var
kendini üzme o kadar bazen çocukların isteksizligijsen kaynaklanıyor bu
Belki kardeşini kıskanıyor ilgi çekmek istiyor olabilir ❤
Bende yataktayim rahat birşeyler giydim yatıyorumiyi canım ne olsun uzandım öyle takılıyorum
![]()
Şu ayicigin yerinde ben olsaydım keşkeSen birinci ol zaten inşallah,niye hepimiz tonti olacağız ?![]()
Yok kanki 2010 eylul dogumluSenin kız daha büyük degilmiydid ya![]()
Bende yataktayim rahat birşeyler giydim yatıyorum![]()
Ayın kaçı benimki 24 Ağustos :)Yok kanki 2010 eylul dogumlu
Tatlış ama değil mi ?Şu ayicigin yerinde ben olsaydım keşke![]()
Benim oğlan 2009 Ağustos 1 yaştan fazla farkYok kanki 2010 eylul dogumlu
Kız mı erkek mi:)neden böyele ben söylemeyince ödev yapmak yok evet bizdede ayni soru ve menim yardimla yaziyor yetisdirmiyorm artik bi kucuk bebek bide bu odevelr sanki ben gidecem okula