- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.227
aaa hic haberim yokk hemen izlemliyeyim nasi kacırmisim seni gözümdennO değil de sen de beni izlemiyormuşsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa hic haberim yokk hemen izlemliyeyim nasi kacırmisim seni gözümdennO değil de sen de beni izlemiyormuşsun ya
Olur tabi neden olmasınO kadar tarifi nerden bulacağız yoksa:)Peki başkasının tarifi de olabilir mi masada o olmasın bari
İnşallah canım ama o zamanda emziriyo olucam yoksaaaaa ahhh ahhh neler nelerBebek sağlıkla gelsin de,yine yaparsın inşallah :)
karpızzPazardan aldım 1 tane ,eve geldim 1000 tane
Bebek 1 yaşına gelsin de yaparsın O zaman da yürümeye başlayacak deme,bayilirimİnşallah canım ama o zamanda emziriyo olucam yoksaaaaa ahhh ahhh neler neler
Ooooo ortaaam hosgeldinhayirli aKsamlar
Bravoookarpızz
Bilmem artık :))aaa hic haberim yokk hemen izlemliyeyim nasi kacırmisim seni gözümdenn
Eteğime dolaşır o zamanda yoksaaa ahhhh ahhhh. Ne o yoksa inanmadın mıBebek 1 yaşına gelsin de yaparsın O zaman da yürümeye başlayacak deme,bayilirim
Ne yapardınAhhh ahh hamile olmuycaktım ne yemekler yapardım ne yemekler dolmalar börekler
Yerim dar,yenim dar,gönlüm darEteğime dolaşır o zamanda yoksaaa ahhhh ahhhh. Ne o yoksa inanmadın mı
Nar narPazardan aldım 1 tane ,eve geldim 1000 tane
Seni silerdim kızzz buradan bir daha yemek yapmazdın o derece:))))Ne yapardın
BıraaavaNar nar
Ooo Canfeb ,neler duyuyor bu kulaklarSeni silerdim kızzz buradan bir daha yemek yapmazdın o derece:))))
Beni dişli rakip gördün yaniSeni silerdim kızzz buradan bir daha yemek yapmazdın o derece:))))
Hamilelere el kaldiramamOoo Canfeb ,neler duyuyor bu kulaklar