- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Demi iftarlık hamırrr açayım bol bolDovme kanka mubarek ayda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi iftarlık hamırrr açayım bol bolDovme kanka mubarek ayda
Biz kanmayalim onlaraAjan mı
Bunlar kk ya da nifak sokarsa
Kankalarin gucu adinaKanka bugün den basla yap yap buzluğa at bu sefer ya sen birinci ol ya ben
Şu Voltran nedir bilmiyorum ama ondan yapalim herkes öyle yazıyor yaKankalarin gucu adina
Niye katilmiyomus?Evet yarın birlik yapalım Jenna16 katılmaya ak mis o da bize yardım eder hem
kanka ben de bilmiyorumcahil kankalariz bizŞu Voltran nedir bilmiyorum ama ondan yapalim herkes öyle yazıyor ya
Bilmem ki korkutmus olabilir lerNiye katilmiyomus?
Bir ortak yon daha eşimde bana diyor sen bebeydin bilmezsinkanka ben de bilmiyorumcahil kankalariz biz
Kekiklimi de bilmemistik dimi bizBir ortak yon daha eşimde bana diyor sen bebeydin bilmezsin
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Nasıl olayım toz pas içindeyimBen iyiyim ,sen nasılsın canım ?
Senin mitfak bitmedi mi daha kukri cimNasıl olayım toz pas içindeyim
EvetKekiklimi de bilmemistik dimi biz
Msj sayıni şuradan arttıra bilirsin bekleKimse anlamaz sanırım msj sayısını arttiyoriyorum
Yok ben topikte ki sayıdan bahsediyorumMsj sayıni şuradan arttıra bilirsin bekle
Tmm https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/besiktaslilar-1903-ten-geri-sayiyoruz.1114484/ bunu diyecektim gizYok ben topikte ki sayıdan bahsediyorum
Benim heryer berbat daha iş var anca hafta sonuna biter isimKolay gelsin Kukrim ben bugün odanın pencere ver perdesini halletim salon mis gibi pırıl pırıl gerisini hiç konuşmayalım
Yok cnm anca hafta sonuna her iş biter inşallahSenin mitfak bitmedi mi daha kukri cim
Benim de bitmedi her dolap ayiklanacak koltuklar yıkanacak halılar verilecek eşim maaşı bekle dediBenim heryer berbat daha iş var anca hafta sonuna biter isim