- 30 Kasım 2014
- 29.135
- 128.415
- 798
midyeden bana da gönderBaklava ve midye baklava yaptım. Bir kısmını soğuk baklava olarak şerbetliyeceğim. Sütlü yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midyeden bana da gönderBaklava ve midye baklava yaptım. Bir kısmını soğuk baklava olarak şerbetliyeceğim. Sütlü yani![]()
Kolay gelsin canım bugün tatlı günücevizli basma kadayıf yapacaktık. ama sonra kaç yıldır kalburabastı yapmadık onu yapalım dedim ben. az sonra kalburabastı yapacağız![]()
Afiyet olsun eline sağlıkBaklava ve midye baklava yaptım. Bir kısmını soğuk baklava olarak şerbetliyeceğim. Sütlü yani![]()
Komşum göndermiş bana da kalburabastı eline sağlıkcevizli basma kadayıf yapacaktık. ama sonra kaç yıldır kalburabastı yapmadık onu yapalım dedim ben. az sonra kalburabastı yapacağız![]()
teşekkür ederim canım. ben şerbetli tatlılardan kalburabastıyı çok severimKomşum göndermiş bana da kalburabastı eline sağlık![]()
Sağ ol canım hepimize inşallahAfiyet olsun eline sağlık![]()
evet herkesin eline sağlıkOyumu kullandım.
Hepinizin eline sağlık oy verirken zorlandım.
Çünkü hepsi çok güzeldi...
![]()
İyi bayramlarHerkesin eline emeğine sağlık,
Şimdiden mutlu bayramlar diliyorum![]()
Teşekkür ederimBeyti, söğürtme ve adanaya gitti oylarım ama diğerlerinde de aklım kaldı hep çok güzeldi tüm sofralar emeği geçen herkesin eline sağlık![]()
İbiza nedir ?Hayırlı aksamlarOylama başlamış, oyumu kullanıp kaçayım. Bugün çok yoğundum.Kv nin evini temizledim, alışveriş yaptım, halıları yıkamıştım serdim. Oğlum da geldi. Kayseri yağlaması istemişti, onu yaptım, ibiza yaptım. Şuan sarma sarılacak, tatlı yapılacak ama pilim bitti
Bi kolay gelsininizi alırım.
Kolay gelsinHayırlı aksamlarOylama başlamış, oyumu kullanıp kaçayım. Bugün çok yoğundum.Kv nin evini temizledim, alışveriş yaptım, halıları yıkamıştım serdim. Oğlum da geldi. Kayseri yağlaması istemişti, onu yaptım, ibiza yaptım. Şuan sarma sarılacak, tatlı yapılacak ama pilim bitti
Bi kolay gelsininizi alırım.