Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şükür kuzucum iyiyim, sen nasılsın nasıl gidiyor bebiskoyu ne zaman söyleyeceksiniz
Allah iyilik versin sosyalim Çok şükür iyi gidiyor bir iki gündür içimde korku vardı bugün gittim göründüm herşey yolundaymış rahatladım biraz bayramda söylemeyi düşünüyorum yüzde 70 kız dedi doktorum galiba prenses geliyor

Yaaaaaaaaaaa yeriiimmmmmmmm çok sevindim canım merviskocum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah senin gibi güzel bir prenses geliyor desene ayy tüm aileye daha güzel bir bayram hediyesi düşünemiyorum rabbim sağlıkla kavustursun inş kuzucuumm,her şey hep yolunda olsun inş

Allah razı olsun canım sosyalim Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın

Allah razı olsun canım sosyalim Rabbim sana en güzellerini nasip etsin inşallah Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum her zaman dualarımdasın
Yaa seni de yirimmm pamuk kalpli kuzummm benim yaaa Allah razı olsun bitanem pamuk prensesim şans uğur mutluluk huzur getirsin inş yuvasina