• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Hayırlı Ramazanlar sizde katılmayı düşünür müsünüz?:16:
Aslında isterdim de yalnız yaşıyorum bu yıl kalabalık aile yemekleri, Ramazan iftarından ziyade tek tabaklık pratik akşam yemeğiyle idare ediyorum belki hafta sonu bir menü hazırlar, foto çekip yükleyebilirsem olabilir:44:

Aslında isterdim de yalnız yaşıyorum bu yıl kalabalık aile yemekleri, Ramazan iftarından ziyade tek tabaklık pratik akşam yemeğiyle idare ediyorum belki hafta sonu bir menü hazırlar, foto çekip yükleyebilirsem olabilir:44:

Hayırlısı olsun canım :16:Yapabilirseniz bekleriz:56::34:

Yok canım ya nerde öyle özel sofralar:9:Ben gurbetteyim yaşadığım şehirde akraba,eş, dost yok:31:Klasik 5 kişilik çekirdek aile sofrası:9:
Ancak o sofra ile katılabilirim:9:Oda çok süslü olmaz:27:
Huzur,mutluluk olsun klasik Türk sofrasına razıyız:29:Güzel sohbetler,ortak hazırlanan tatlı yemekler daha ne olsun:31:
Tamam seni dinlenmeye bırakıyoruz:29:Bundan sonraki kategoride bekliyoruz:38:

O sofralari daha çok seviyorum ben.Daha sicak oluyor.Süslü sofralarda yemek dökülmesin diye uğraş dur.Bizimkine dökülse de siliveriyoruz gidiyor.:1:Söyle salatayi bandira bandira yiyemedikten sonra neyleyim o sofrayi.:9:

Ben ortam yapim katilacagim Nevoş.:27:

O sofralari daha çok seviyorum ben.Daha sicak oluyor.Süslü sofralarda yemek dökülmesin diye uğraş dur.Bizimkine dökülse de siliveriyoruz gidiyor.:1:Söyle salatayi bandira bandira yiyemedikten sonra neyleyim o sofrayi.:9:

Ben ortam yapim katilacagim Nevoş.:27:

Tamamen katılıyorum:29::52:
Tamam ama ortadan kaybolma sürekli buralarda ol:20::38:

ben katılmak istiyorum :) hep isterdim ama fırsatım olmamıştı ama tam anlamadım tam bir iftar menüsü olacak değil mi?

Merhaba hoşgeldiniz:16:
Evet masa,sofra sunumu olacak :34:Ama masada bulunan herşeyin tarifini eklemek zorunda değilsiniz.1 tanesi yeterli olur:34:

Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldiniz:16:
Evet masa,sofra sunumu olacak :34:Ama masada bulunan herşeyin tarifini eklemek zorunda değilsiniz.1 tanesi yeterli olur:34:

bende anlamadım nevroş :30::1: iftar masası kurucaz oradaki tek bir yemeğin tarifini yazıcaz sofranın resmını mı eklıycez :44::44:

bende anlamadım nevroş :30::1: iftar masası kurucaz oradaki tek bir yemeğin tarifini yazıcaz sofranın resmını mı eklıycez :44::44:

Evet canım aynen öyle:34:
Ana yemek veya tatlının tarifi olabilir..:56:

Geçen yıl Ramazan Sofrası Yemek Yarışması 1.sinin masası:52:

attachment.php

Back