Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani sen onun sofra kuracağını mı düşünüyorsun
Yaşadığımız sürece umut hep varNasıl yani sen onun sofra kuracağını mı düşünüyorsun
Pembe kar yağması daha normal olur![]()
Nefes alıyoruz çok şükürYaşadığımız sürece umut hep var![]()
Oruç nasıl gidiyor aşkomÇok şüküüür![]()
![]()
Firesiz devam aşkom,iyi gidiyor şükürOruç nasıl gidiyor aşkom
Sıkıntı olmuyor inşallah![]()
Maşallah aşkomFiresiz devam aşkom,iyi gidiyor şükürsenin nasıl gidiyor ?
Oruçla ilgili değil diye düşünmek istiyorsun,cunku bırakmak istemiyorsun bence aşkoMaşallah aşkom![]()
Aşko oruç iyi gidiyor ama uyku düzenim bozuldu. Ben sahur yapmıyorum ama çocuklara hazırlıyorum. Ondan 2 gündür iç dikişlerim ağrımaya başladı. Birde böbreklerim
Oruçla ilgili değil diye düşünüyorum.
Çok şükür hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Yok aşkom bırakmayalım çok güzel gidiyorOruçla ilgili değil diye düşünmek istiyorsun,cunku bırakmak istemiyorsun bence aşkoböbrek ,karın ağrısı,uykusuzluk bende de var ama yokmuş gibi davranıyorum
çok geçmiş olsun
![]()
Sen de sağol aşkomYok aşkom bırakmayalım çok güzel gidiyorHem hepsini tutabileceğim
Aşko 5-6 saat ancak uyuyorum oda sık sık uyanarak. Kesin ondan
Sağ ol aşkom![]()
Ben aslında gece oturmayı seviyorumSen de sağol aşkomAllah kolaylığını veriyor ,bırakmadan devam inşallah evet
uyku işi düzelmez gibi,olsun, senede 1 ay nasılsa
![]()
Ben seviyorum Ramazan'ıBen aslında gece oturmayı seviyorumAma sabah kalkmak zorunda olmasam
Çekeriz ne olacak![]()
Gülü çok seviyoruzBen seviyorum Ramazan'ıuyku bolunmesi zor geliyor sadece ,alışırız artık, gülü seven misali
![]()
Çok şükürGülü çok seviyoruz
Hava çok güzel maşallah
Bayram sonu yürüyüşe başlarız![]()
İnşallah aşkomÇok şükürÇok sıcaklar başlamadan yürürüz inşallah, geçen sene olan sıcaklar olmazsa yazın da yürürüz
![]()
Amin aşkomİnşallah aşkom
Geçen yıl benim pek iyi geçmedi. Bu sene kimse beni tutamaz![]()
Yollar benden sorulurAmin aşkomŞimdi yollar düşünsün
![]()
![]()