Nazar değmesin diye önlem diyelimAaaaa ne ki o ritüel
Çok gece kalıp son günü kaçırma amaBen haftasonunu bekliyorumO tariflere bi misafir yakışır sankim
Bu haftasonu yapcam inşallahÇok gece kalıp son günü kaçırma ama
Aynı şey. Çay da kahvede yemekle veya hemen sonra içilmesi iyi değil de yapıyoruz işteBende önce kahve içerim nazom
Ben de bilmiyorum. Aynı malzemeyle bir farklı versiyonunu yaptırmaz uazayabilirSenin ne zaman geliyor?
Almayayım diyorum dayanamıyorum. Buranın ayrı bir elektriği varİnşallah bakacağım deyno
Sen aldın mı tarif
Yeni telefon ama eski telefon daha güzel çekiyorduYeni telefonla çekecekti,almıştır bence
Ben öyle sevemedim tadını.Çay zaten öyle demlenir, başka türlü de mi demleniyor?
Yanık çay seviyorsun yani.Aynı şey. Çay da kahvede yemekle veya hemen sonra içilmesi iyi değil de yapıyoruz işte
Ben de bilmiyorum. Aynı malzemeyle bir farklı versiyonunu yaptırmaz uazayabilir
Almayayım diyorum dayanamıyorum. Buranın ayrı bir elektriği var
Yeni telefon ama eski telefon daha güzel çekiyordu
Ben öyle sevemedim tadını.Çaydanlığa çay koyup sıcak suyu üstüne nazik nazik döküyorum
Dimi tam misafirlik menüler oldu kuzuBen haftasonunu bekliyorumO tariflere bi misafir yakışır sankim
İnanmam,çek, bir de ben göreyimAynı şey. Çay da kahvede yemekle veya hemen sonra içilmesi iyi değil de yapıyoruz işte
Ben de bilmiyorum. Aynı malzemeyle bir farklı versiyonunu yaptırmaz uazayabilir
Almayayım diyorum dayanamıyorum. Buranın ayrı bir elektriği var
Yeni telefon ama eski telefon daha güzel çekiyordu
Ben öyle sevemedim tadını.Çaydanlığa çay koyup sıcak suyu üstüne nazik nazik döküyorum
Hayırlı günler ahaliiii.
Hadi insallah canımBu haftasonu yapcam inşallah
DMden bilgi verilmiştirdetaylı bilgi lütfen
Niye yanık olsunYanık çay seviyorsun yani.
Biliyorsun ben bir de soğuk su ile demliyorum Remezan’da.
Bir tarafımız öyle diyor, bu kadar uğraşıya sadece bize mi olacak diyor, bir tarafımız da boş er misafir yokken çek, çekim işi sunum işi zor olur diyor, kafamızın içi bile birbiriyle tersDimi tam misafirlik menüler oldu kuzu
Yalan borcum mu varİnanmam,çek, bir de ben göreyim
Çay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.Niye yanık olsunçayı bir köşesine koyuyorum,çaydanlığı eğik tutup önce boşluğa, sonra çay ıslanınca azar azar su koyuyorum.,bazen üstüne de çay bardağıyla su koyup,su kaynayınca o da ısınıyor, o suyla yıkayıp süzüp demliyorum. Senin soğuk suyla çay demleme işini bir daha demiştin, onu da denedim, saatlerce beklemeye gerek yok, benlik değil Bir çay için bana bu kadar uzun mesaj yazdırdın
Ev halkından değerli mi misafirler ya hu, kur sofranı enişte hayatı sorgulasın.Bir tarafımız öyle diyor, bu kadar uğraşıya sadece bize mi olacak diyor, bir tarafımız da boş er misafir yokken çek, çekim işi sunum işi zor olur diyor, kafamızın içi bile birbiriyle ters
Katılıyorum çay demlemek sanattır. Çayı çok severim ama seçiciyim, her çayı içemem, tadı güzel olmazsa içemem. Japonların çay serpmonisi nasılmış ki bakayımÇay demlemek sanattır Deynep’im, gerekirse saatlerce beklerim.
Japonların çay seremonisi (chado) oluyor da, Yasmin’in neden olmasın.
Tabii ki değerli değil de kendimize o kadar çeşit, o kadar büyük porsiyonlar yapmıyoruz sonuçtaEv halkından değerli mi misafirler ya hu, kur sofranı enişte hayatı sorgulasın.
Yapmamak için mazeret aramaYalan borcum mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?