Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram kahkeleri, yuvarlamaları yapıldı mı ses ver Antepppppnapıyorsunuz ??
Assosyal ile her gittiğiniz yerde sıkılıyorsunuz siz de.Yarışma bitsede gitsek![]()
Kahkenin ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım. Kurabiye gibi birşey herhalde. Çay, kahve yanında mı servis ediliyor. Antep baklavası yapsınlar boş er kahkeyiBayram kahkeleri, yuvarlamaları yapıldı mı ses ver Anteppppp
Yapıldı kurabiye pastaBayram kahkeleri, yuvarlamaları yapıldı mı ses ver Anteppppp
Daha çok çay yanındaKahkenin ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım. Kurabiye gibi birşey herhalde. Çay, kahve yanında mı servis ediliyor. Antep baklavası yapsınlar boş er kahkeyi![]()
Antep’te baklava evde yapılmaz.Kahkenin ne olduğunu bilmiyordum şimdi baktım. Kurabiye gibi birşey herhalde. Çay, kahve yanında mı servis ediliyor. Antep baklavası yapsınlar boş er kahkeyi![]()
Eşin yuvarlayabiliyor mu?Yapıldı kurabiye pasta
Yuvarlamayı annem ev yapımı olarak yaptırtıyor. Hazır alıyor.
Orda gidip yicem eşim izinliyken.
kaynanam da az bi şey yuvarlama yuvarlatmak yapmak istedi onada eşim yardım edecek .
ben bebekliyim malum.
Umut beni durdurtmuyor başka bi eve yere gittiğimde .
![]()
Yazılı olmayan kuraldır. Bayram baklavası evde yapılırAntep’te baklava evde yapılmaz.![]()
Ayıntap’ta garılar graliçe bacım. Bizler köleyiz.Antep’te kadın olmak daha mı zor daha mı kolay anlayamadım
Nevreste sen orada da yaşadın, farklı mı?
Ev baklavasını pek sevmem. Olmasa da olur.Yazılı olmayan kuraldır. Bayram baklavası evde yapılır![]()
alışık .Eşin yuvarlayabiliyor mu?![]()
Hani hazırlıklar, ağır yemekler, kalabalık sofralar falan yorucu gibi düşündüm bir anAyıntap’ta garılar graliçe bacım. Bizler köleyiz.
Herkes yapamıyor, ya malzemeden çalıyor. Kıyır kıyır şerbeti kıvamında baklavayı hazıra değişmem ben de. Hazır baklava çok şerbetli geliyor, bayıyor beni. Eşim bazen alır çok güzel bak ye der ama 1 taneyi zor yerim.Ev baklavasını pek sevmem. Olmasa da olur.![]()
Evet bizimkiler de künefe, kadayıf falan basar evde. Ama hiç baklava yapmıyorlar.Bizde hiç evde baklava yapmayız.
Ben bekarken de babam çok gereken durumlarda hazır burma kadayıf havuç dilimi falan alıyordu .
annem sadece pasta kurabiye
Yapar .
![]()
Hazır baklavayı Antep’te yemediğin için bayıyordur kuşum.Herkes yapamıyor, ya malzemeden çalıyor. Kıyır kıyır şerbeti kıvamında baklavayı hazıra değişmem ben de. Hazır baklava çok şerbetli geliyor, bayıyor beni. Eşim bazen alır çok güzel bak ye der ama 1 taneyi zor yerim.![]()
Yok kuşum, tek bayram hazırlıkları yuvarlama ve kahke.Hani hazırlıklar, ağır yemekler, kalabalık sofralar falan yorucu gibi düşündüm bir an![]()