- 28 Ekim 2022
- 7.839
- 20.993
- 278
- 29
YarasınEki Görüntüle 3565534 bugün iftar sonrası
ramazan boyunca ikinci kahvem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YarasınEki Görüntüle 3565534 bugün iftar sonrası
ramazan boyunca ikinci kahvem
Teşekkürler sedaYarasın![]()
çok haklısın be sosyalimm:) en iyisi beklemekk nevoş bişi de demiyoo zatiiiO kadarina benim kafam basmadı kuzu, nevosun sonlar dedigi çok ucu açıkhangi sonlar bilmiyorum
![]()
Ramazan geldi ramazanMübarek oldu Ramazan bize![]()
Nevos daha çok çorba yaptı ortalığıçok haklısın be sosyalimm:) en iyisi beklemekk nevoş bişi de demiyoo zatiii![]()
hedef şaşırtıyor gibime geliyooNevos daha çok çorba yaptı ortalığı![]()
ayyy faniler deyince aklıma Dudu perinin gelmesiSelamın hello faniler
Salı sabahları faniler sabahu sjksjksjksjk
hahahaha ablacım ya güldürdün benii :) ayyy bugün aklıma geldikçe gülerim bennSalı sabahları faniler sabahu sjksjksjksjk![]()
![]()
Sen iste hwr sabah derim fanihahahaha ablacım ya güldürdün benii :) ayyy bugün aklıma geldikçe gülerim benn![]()
Aynen sasirtmacali oynuyor nevos bizlehedef şaşırtıyor gibime geliyoobence bulundu sanki he sosyalcan :)
hahaha de ablacım valla gülmeye ihtiyacım varrr inanki bugünlerde :=)Sen iste hwr sabah derim fanibakınız mürşide hanım ben ben
![]()
ahh ahh nevoşşş eylenir bizimle:) ama bekleyeceğiz mecburrr :)Aynen sasirtmacali oynuyor nevos bizlekonu açılınca açıklamasını çok merak ediyorum
![]()
Hepimiz öyleyiz canısıhahaha de ablacım valla gülmeye ihtiyacım varrr inanki bugünlerde :=)