Ellerine sağlık canım. Ben de geleli kebabın baktım ne diyeSağ ol canım
Aslında başka planlarım vardı. Kv geçen aradım gelemeyiz köye gideceğiz kayısılar bakacağız dedi. Bugün dedim ne olur ne olmaz tekrar sorayım. Geliyoruz dediKaç gündür temizlik yapıyorum bir tek silme süpürme kalmıştı. Ancak toparladım.
Menü
Lebeniye Çorbası
Geleli Kebabı
Bulgur pilavı ( kv şeker hastası ondan genelde bulgur yapıyoruz)
Lahmacun
Çiğköfte
Salata
Şekerpare yapıyorum. Aslında soğuk baklava düşünüyordum. Ama işte gelmezler diye yapmadım. Bugünde yoruldum zaten uğraşmayayım dedim.
Genelde onlarda tatlı getiriyor.
Evet elticim farklı olsun dedimGeleli kebabı nasıl oluyor elticim, şu köz patlıcanlı olan mıydı?
Ben de kıymalı, tavuklu denedim hepsi güzel oluyorTamamdır araştırdımMalatya ya ait bir yemek
Bu tarifin biraz benzerini yapmışlıgım var ama adını bilmiyorum ama çok benziyor ufak farklılıklar dışındabide kıymayla da arada yapıyorum. Kıymayı karnıyarık içi gibi hazırlayıp oda güzel oluyor
Görümcemin oğlu her şeyi yemiyor daha küçükEllerine sağlık canım. Ben de geleli kebabın baktım ne diyeYemeklerin zaten doyurucu Nevoş, lahmacuna gerek bile yok.
BuyrunNevooosssssss
Evin karşısında fırın var yormam canomuTaş fırınını da al git bence
Nisanda napcaz diye konusturmaya çalışıyorum canom,hiç yardımcı olmuyorsunSen hayırdır ne oluyor
Dantelleri ütüleyeceğim, toplamıştım sermem lazımNisanda napcaz diye konusturmaya çalışıyorum canom,hiç yardımcı olmuyorsun
Tavuklu da denedimBen de kıymalı, tavuklu denedim hepsi güzel oluyor
Ellerine sağlık canımTavuklu da denedimköfte olarak ama her türlüsü çok güzel
Asla asla demeAsla söylemem sürpriz
Ben de yaptığım ama adını bilmediğim tarifin adını öğrenmiş oldum bu sayedeEllerine sağlık canımBak köfteli denemedim bir ara onu yapayım
Koy verme kuşom dur heleSöylemiyecek gibi
En yakın benim kocam da oradayken geleyimSağ ol canım
Aslında başka planlarım vardı. Kv geçen aradım gelemeyiz köye gideceğiz kayısılar bakacağız dedi. Bugün dedim ne olur ne olmaz tekrar sorayım. Geliyoruz dediKaç gündür temizlik yapıyorum bir tek silme süpürme kalmıştı. Ancak toparladım.
Menü
Lebeniye Çorbası
Geleli Kebabı
Bulgur pilavı ( kv şeker hastası ondan genelde bulgur yapıyoruz)
Lahmacun
Çiğköfte
Salata
Şekerpare yapıyorum. Aslında soğuk baklava düşünüyordum. Ama işte gelmezler diye yapmadım. Bugünde yoruldum zaten uğraşmayayım dedim.
Genelde onlarda tatlı getiriyor.
Güya bizim buranınmış ben de yakın zamanda öğrendim. Bu yaz denedim. O sebeple buzluğa çoğunlukla köz patlıcan koydumBen de yaptığım ama adını bilmediğim tarifin adını öğrenmiş oldum bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?