- 21 Kasım 2017
- 28.024
- 120.986
- 598
Yani kuşum gerçekten Nasrettin Hoca zaman yolcusunu izlesem bundan daha eğlenceli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani kuşum gerçekten Nasrettin Hoca zaman yolcusunu izlesem bundan daha eğlenceli.
Kim kimmmmmmOnu seven 1 kişi var sadece![]()
Bilmiyor sankiKim kimmmmmm
Bilmiyorum ya da anlamadım olayı.Bilmiyor sanki![]()
Hava muhalefeti desemBilmiyorum ya da anlamadım olayı.![]()
3 tane kişi birincilik için kıyasıya mücadele ediyor burada yine de biz sıkıcıyızYani kuşum gerçekten Nasrettin Hoca zaman yolcusunu izlesem bundan daha eğlenceli.
O üç kişiden biri ben olmadığım için Nasrettin Hoca’dan devam.3 tane kişi birincilik için kıyasıya mücadele ediyor burada yine de biz sıkıcıyız![]()
İçli köften olsaydı +35 oy.Pöfff, 42 oy nedir yahu.
Pattisolmuşum.
![]()
Üşengeçlik mood.İçli köften olsaydı +35 oy.![]()
Nane ondan geride o zamanİçli köften olsaydı +35 oy.![]()
Şaşırmadığım bir oylama, ilk 3’e tebriklerimi sunuyorum. Ben sizi tutuyorum.Nane ondan geride o zaman![]()
Onun da mantı ve aşuresi var. Daha beter.Nane ondan geride o zaman![]()
Teşekkür ederiz elticimŞaşırmadığım bir oylama, ilk 3’e tebriklerimi sunuyorum. Ben sizi tutuyorum.![]()
Sarmada varOnun da mantı ve aşuresi var. Daha beter.![]()
Ben de oyumu onlara vermişim. Ama hakkım olsa yarışmacıların yarısına oy verirdim.Şaşırmadığım bir oylama, ilk 3’e tebriklerimi sunuyorum. Ben sizi tutuyorum.![]()
Parzon en önemlisini unutmuşum.Sarmada var![]()
Yok, ben kendim haricinde bayıldığım 3 sofraya oy verdim. Ben ve 1 arkidişim tutmadı.Ben de oyumu onlara vermişim. Ama hakkım olsa yarışmacıların yarısına oy verirdim.![]()
Onun da mantı ve aşuresi var. Daha beter.![]()
Böyle sayınca etkileyici durduSarmada var![]()