Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende katılsaydınBence bu kadar dövüşmen guzum. Üç kişiden biri alsa ne olur almasa ne olur...
Baa virin ödülü
Ben de kafamda kurmuştumSende katılsaydın
Biz ne emekle kurduk bu sofrayı
Neler vardı menüdeBen de kafamda kurmuştum
Gelenlerde ilkde 4 de olan tarife oy verecek bence o yüzden değişmezNasıl biter ya arada az fark var.
Ne yapalım
Ben daha çok sunumu düşünmüştümNeler vardı menüde
Güzelmiş özellikle Kıbrıs tatlısı çok seviliyor kk da hayırlısı artık sonraki kategorilereBen daha çok sunumu düşünmüştüm
Pideli köfte ve Kıbrıs tatlısı idi benimki.
İkinci hafta yapacaktım. Müsait zamanım o zaman vardı. Yok evde tatlı varmış, süt şu zaman olurmuş, bilmem neymiş. Sonraki günlerde de zaten iftara doğru veya iftar saatinde evdeydim. Tatile girince de ev işi boykotuna başladım.
Benim ayrı evim olması lazım ki istediğim an istediğimi yapayım
Bizde kurduk ve gerçekleştirdik inan ikisi çok farklıBen de kafamda kurmuştum
Daha 8 gün varTez bitirin oylamayı da kapatın şu yarışmayı, görmek istemiyorum oy sayımı
sesli güldüm aşkoBizde kurduk ve gerçekleştirdik inan ikisi çok farklı
Cidden kolay değil aşkomOda birgün önce ufak çaplı hazırlık yapıyorsun. Tek başına topla, yap, düzeltsesli güldüm aşko
Gelecek ay ne pişirecegizDaha 8 gün var
Tazlı mı tuzlu mu iki şey var aklımdaGelecek ay ne pişirecegiz
Ben de aşureyi ve sarmayı bir gün önce yaptım hingel buzlukta vardı iyi ki yoksa aynı gün yapmak imkansızCidden kolay değil aşkomOda birgün önce ufak çaplı hazırlık yapıyorsun. Tek başına topla, yap, düzelt
Değil aşko evet, katılanları çok takdir ettim gerçektenCidden kolay değil aşkomOda birgün önce ufak çaplı hazırlık yapıyorsun. Tek başına topla, yap, düzelt
Geçen ay tatlı yaptık yaTazlı mı tuzlu mu iki şey var aklımda
Kajulu her tür yiyecekGelecek ay ne pişirecegiz
Bende içli köfte ve dolmayı birgün önce hazırladım ama o gün pişirdim.Ben de aşureyi ve sarmayı bir gün önce yaptım hingel buzlukta vardı iyi ki yoksa aynı gün yapmak imkansız
Tamam aldım mesajıGeçen ay tatlı yaptık ya