- 28 Ekim 2022
- 5.893
- 14.472
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılsa da rahatlasak. Tuvalete gidemedimNasılda heyecanlı
Sen güllaç da yapmışsındırDedim şimdi oraya yazarım takiptedir ordi
Git hadi gelince seslenirim sanaAçılsa da rahatlasak. Tuvalete gidemedim
İyi ki şekerpareyi almamış. Yoksa kapkatliyam olurduSen güllaç da yapmışsındır
Haber veririz aynenAçılsa da rahatlasak. Tuvalete gidemedim
Altına kaçırmadan git bence, emmim gelmeyebilir.Açılsa da rahatlasak. Tuvalete gidemedim
Ay aslında onu istiyordum da konu açıldığını unuttum baya geç geldim HÜNKAR BEĞENDİ dedim abla kesin alınmıştır dedi ki duruyor. Güllaç i da sormadım tabiSen güllaç da yapmışsındır
Sık yapıyorsun ya ondan dedim güllaç ı da almışsındır diyeAy aslında onu istiyordum da konu açıldığını unuttum baya geç geldim HÜNKAR BEĞENDİ dedim abla kesin alınmıştır dedi ki duruyor. Güllaç i da sormadım tabi
Aynen alsam iyi olurdu. Güllaçcıyız biz gerçi diyette yiyemiyorum da geçen bi kaçmak yaptık küçük yaptımSık yapıyorsun ya ondan dedim güllaç ı da almışsındır diye
Gözü kaldı ordinary ninOrdinin ahı tuttu diyorum. Kabak tatlısı yapacaktım. Siparişi verdim dün bugün getirdiler baktım yok. Köy kabak kaynıyor ama gidip alamazdım. Mecbur son dk tatlı değişikliği yaptım
Helvayı görünce geldiAltına kaçırmadan git bence, emmim gelmeyebilir.
Helvadan ziyade, helva kuyruğunda benimde gelirdi.Helvayı görünce geldi
Afiyet olsun. YiyebilirizHelvadan ziyade, helva kuyruğunda benimde gelirdi.
Çocugu uyutucam derken kendimde uyumuşum ama yetişdimInfinite Soul helva var, buyruun sıraya