- 24 Eylül 2018
- 99.322
- 296.492
- 698
Yeşil murattır, bunu sadece akıllı insanlar anlar Bknz. BizYeşil olmazsa bende hayatta giymem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil murattır, bunu sadece akıllı insanlar anlar Bknz. BizYeşil olmazsa bende hayatta giymem![]()
Ben siyahların kadınıyım bu yeşil beni aşar2006 yada öncesindeydi sanırım bu yeşil herkesin üzerinde vardı annem de bana bu renk elbise almam için ısrar ediyor du![]()
Bu biraz sade bir elbise olmuş kuyruğu ve tüyleri daha şatafatlı olmalıydıYeşil murattır, bunu sadece akıllı insanlar anlar Bknz. Biz![]()
Tabii, bir bakan asla unutamamalı, biz hallederiz o işi deBu biraz sade bir elbise olmuş kuyruğu ve tüyleri daha şatafatlı olmalıydı![]()
AnlaştıkTabii, bir bakan asla unutamamalı, biz hallederiz o işi de![]()
Maşallah her zaman olduğu gibiYine mi mütevaziyiz, yine mi çiçek![]()
![]()
GelsinSofra geliyor![]()
![]()
![]()
Yıldızımız düşük cancağzım, parlamamıza müsade etmiyorlar.Ben deee![]()
Hele bir de şukredeyim ,hooop anında terse döner cancağızımYıldızımız düşük cancağzım, parlamamıza müsade etmiyorlar.![]()
Kaşıyalım bir taraflarımızıHele bir de şukredeyim ,hooop anında terse döner cancağızım![]()
Tahta eller vardı eskiden ,onlarla mi denesek,elle kaşımakla olacak gibi değilKaşıyalım bir taraflarımızı![]()