- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.880
- 43
Aşko bundan gönderecekmişSus ,yoksa inanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko bundan gönderecekmişSus ,yoksa inanırım
Aşko bundan gönderecekmiş
Onu kendisi yesin aşko Hem bana kaju +Antep Fıstığı yollayacak
Yollamazsan mahalleni basarımBana gelsin ,ben de bir kısmını sana yollarım
Yollamazsan mahalleni basarım
Foto isterizOnu kendisi yesin aşko Hem bana kaju +Antep Fıstığı yollayacak
Bir söcöz de sana aşkomhele bir gelsin deFoto isteriz
Aşko bundan gönderecekmiş
Tarif kapışmayı da özledim sizinleÖzleştik valla ne iyi olur
Çok sağol mavişimGeçmiş olsun ablacım
Dünür yaotırmıştı geçen sene bağırdım demişti hatta sinire denk gelince.Bir şey hissedilmiyor
Umarım öyle olur,dün hoca dedi ki,bazen röntgende yanıltabiliyor bizi demişti.Korkulacak bir şey yok ilaçlama ve tek tek boşluk doldurma olduğu için süre uzun ağrı sızı hissetmiyorsun
Çok geçmiş olsun kolaylıkla geçsin tedavin
Uyuşmadığı için ağrımıştır. Anestezi sonrası bir şey hissedilmiyor. Kanalda eğrilik vs varsa çeneye baskı yapabilir. Benim azı dişimdeki kanalım eğriydi. Dişçi kanalı temizleyene kadar canı çıktıDünür yaotırmıştı geçen sene bağırdım demişti hatta sinire denk gelince.
Bir anlık bağırdım demişti hatta.Uyuşmadığı için ağrımıştır. Anestezi sonrası bir şey hissedilmiyor. Kanalda eğrilik vs varsa çeneye baskı yapabilir. Benim azı dişimdeki kanalım eğriydi. Dişçi kanalı temizleyene kadar canı çıktı
Uyuşmadığı içindir. Çürüğü temizlerken diş hekimi karar veriyor. Röntgen yanıltıcı oluyor. Çürük kanala ulaşmadıysa kanal tedavisi uygulanmıyor.Bir anlık bağırdım demişti hatta.
Bilmiyorum nasıl olacak tekrar panaromik röntgen isteyecem bakalım nasıl çıkacak.
Kaç tane implant takıldı gıkım çıkmadı,bunda ters köşe oluyorum resmen.
Tekrar röntgen isteyecem bakalım o nasıl çıkar,umarım iyi olurda işleme gerek kalmaz.Uyuşmadığı içindir. Çürüğü temizlerken diş hekimi karar veriyor. Röntgen yanıltıcı oluyor. Çürük kanala ulaşmadıysa kanal tedavisi uygulanmıyor.
Hiçbiri implant gibi korkunç değildir bence
Hayırlı akşamlar canım NasılsınSes birki ses se se. . .