- 1 Aralık 2021
- 11.992
- 40.148
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminim olabilir de olmayabilir de C A N O kesin bulmuşturKategoriyi anlayıp da tüyo vermeyenin ayağına ipuçları dolansın mı?
Nane'ye dolanabilir bildiğini söylediKategoriyi anlayıp da tüyo vermeyenin ayağına ipuçları dolansın mı?
Ben miNane'ye dolanabilir bildiğini söyledi
Başka Nane var mıBen mi
Değiştirdim adımıBaşka Nane var mı
2 yaş erkek çocuğu problemleri ile uğraşıyorum düz duvara çıkıyor bu nasıl enerji Sen nasılsınNaber bebeksiler?
Oooofffffff bizde de durum aynı. Artık çıldırdık eşimle. Gerçekten sabır filan kalmadı. En son profil mesajımı görmüşsün, küfür ediyor çocuk2 yaş erkek çocuğu problemleri ile uğraşıyorum düz duvara çıkıyor bu nasıl enerji Sen nasılsın
Boşluktan yankı yapıyor kuzumHey dutsporlar sesim yankı yapıyor burda yav ses birkii
Çok geçmiş olsun gül goncam,rabbim acil şifalar versin inşallahDişten geldim şimdi 5 tane kanal dedi,1 saat sürer dedi daha önce bunu yaptıranınız varmı hanımlar
Çok sağoll çicemm dokor bile şaşırdı nsıl oldu böyle diye,fiattada anlaştık 10 bine olcak.Çok geçmiş olsun gül goncam,rabbim acil şifalar versin inşallah
Fiyatı iyi söylemiş gül goncam, yeğenim yakında bir dişini 2,500 yaptırdı kanal tedavisi . İnş rahatlikla geçirirsinÇok sağoll çicemm dokor bile şaşırdı nsıl oldu böyle diye,fiattada anlaştık 10 bine olcak.
İndirimli fiatı buda çicemm,12.500 civarıydı,inşallah canım benim rahat geçinde yeter ki.Fiyatı iyi söylemiş gül goncam, yeğenim yakında bir dişini 2,500 yaptırdı kanal tedavisi . İnş rahatlikla geçirirsin
1 kanal yarım saat sürebiliyor. Jet Fadıl imiş mübarek.Dişten geldim şimdi 5 tane kanal dedi,1 saat sürer dedi daha önce bunu yaptıranınız varmı hanımlar
Enfeksiyon çok değil herhalde ağrı sızlamada yok ki hiç,1 seansta biyer dedi bakalım artık ne olacak.1 kanal yarım saat sürebiliyor. Jet Fadıl imiş mübarek.
Dişimi kırınca yapılmıştı. 1 hafta kanal yerinde zonklama oluyor. Kanal çok zorlanmışsa antibiyotik veriyor. Kanal içine de ilaç konuluyor. 1 hafta sonra kontrol edilip kalıcı dolgu yapılıyor. İleride grileşme olabiliyor çünkü diş artık ölü.
Geçmiş olsun