- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
Yapsın yapsın ama temmuz ağustos gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapsın yapsın ama temmuz ağustos gibi
Doğumuna az kaldı Nasılsın bebiş nasıl?
Bebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooo b12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarımDoğumuna az kaldı Nasılsın bebiş nasıl?
Son aylarda öyle olur Sağlıcakla doğsun da Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsinBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooo b12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evett kızımda karnımda çok sakindi şimdi koltuktan koltuğa tepeliyorr bidk oturmuyo kocam oynuyo ediyo yorulur otururuz diye yokk biz bitiyozz o hala devamm oğlumda içerde yaramaz dışarda sakin olur inşaallahhSon aylarda öyle olur Sağlıcakla doğsun da Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Kendini çok fazla yorma
Benim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yaniBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooo b12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evettt dedim ben doğurmadan yapın nişanı annemin dünürü sağolsun çok severim onu 15 senedir tanırız bana sordu nasıl yapalım diyeBenim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yani
Ha ozaman yapabilir ozamana pirtlarim ben katilamamsona kalmaktan kurtulurumYapsın yapsın ama temmuz ağustos gibi
Çok teşekkür ederim canımNevreste çok tebrik ederiiiim nevoşum
Yeni kategoriyi bekliyoruzNerde bu millet nerde bu devlet
Daha çok varYeni kategoriyi bekliyoruz
Sayılı gün çabuk geçerDaha çok var
Sen katılacak mısın sana ne oluyorDaha çok var
Üzüntünüzü paylaşıyorum nevosummSen katılacak mısın sana ne oluyor
Yok ben moladan memnunumÜzüntünüzü paylaşıyorum nevosumm
Şuan mola vermemiz iyi oldu Yeni bir aksiyona hazır değilimYok ben moladan memnunum
Güzel bir kategori olacakŞuan mola vermemiz iyi oldu Yeni bir aksiyona hazır değilim