- 25 Ağustos 2019
- 61.265
- 114.683
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumuna az kaldı
Bebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canoooDoğumuna az kaldıNasılsın bebiş nasıl?
Son aylarda öyle olurBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooob12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim
hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evett kızımda karnımda çok sakindi şimdi koltuktan koltuğa tepeliyorr bidk oturmuyo kocam oynuyo ediyo yorulur otururuz diye yokk biz bitiyozz o hala devammSon aylarda öyle olurSağlıcakla doğsun da
Kardeşinin nişanı hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin
Kendini çok fazla yorma
Benim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yaniBebiş çok hareketli yaaa durduramıyorrum kiz canooob12 vurulduğum iğne günunde 1 dk durmadı şaşırdınmı oğlum dedim
hayırlısıyla gelsin şu kardeşimin nişanını bi atlatalım gerisi oğlumun hazırlıklara başlarım
Evettt dedim ben doğurmadan yapın nişanıBenim de kuzenimin nişanı var yolda sürekli huysuz küçük karnında olması daha iyi yani![]()
Ha ozaman yapabilir ozamana pirtlarim ben katilamamYapsın yapsın ama temmuz ağustos gibi![]()
Çok teşekkür ederim canım
Yeni kategoriyi bekliyoruzNerde bu millet nerde bu devlet![]()
![]()
![]()
Sayılı gün çabuk geçerDaha çok var![]()
Sen katılacak mısın sana ne oluyorDaha çok var![]()
Üzüntünüzü paylaşıyorum nevosummSen katılacak mısın sana ne oluyor![]()
Yok ben moladan memnunumÜzüntünüzü paylaşıyorum nevosumm![]()
Şuan mola vermemiz iyi olduYok ben moladan memnunum![]()
Güzel bir kategori olacakŞuan mola vermemiz iyi oldu![]()
Yeni bir aksiyona hazır değilim