TeşekkürlerHerkesi tebrik ederim,sofralar çok güzeldi ellerinize sağlık
Bir dahaki ramazana da sağlıkla huzurla kavuşuruz inşallah
Zaten çok birşey kalmadı gibigeldi
Aynen aşkoKurbana yaklaştık
Ağırlaştırılmış oylamaTeşekkürler
Oylama o kadar uzundu ki aradaki boşluğu doldurdu gibi hissettirdi
Ağırlaştırılmış oylama
ÖyleFazlasıyla
GünlükOwww oo may gat bu nasıl sunum böyle
Teşekkür ederim sosyalimBende tebrik ettim seni canooommmmm instagörlsü
Teşekkür ederim canımOh bee bittitebrik ederim Nevreste
Bayağı başbaşa gidildi. Sizi de tebrik ederimNane Limon Kabugu C A N O
Çok teşekkür ederiz canımBir insan yemek yapmayı hiç beceremezken bu kadar mı gurme olur. Kendimle gurur duyuyorum. İlk üçe oy vermişim zaten.
Nevreste seni tebrik ediyorum Nevroş
Nane Limon Kabugu eşimin favorisi sendin. Jüri olmayı o kadar önemsiyoruz ki aramızda istişare yapıp karar veriyoruz
C A N O bizlere çok heyecanlı bir yarışma yaşattınız. Katılan herkese teşekkür ederim
Çok teşekkür ederiz canımBir insan yemek yapmayı hiç beceremezken bu kadar mı gurme olur. Kendimle gurur duyuyorum. İlk üçe oy vermişim zaten.
Nane Limon Kabugu eşimin favorisi sendin. Jüri olmayı o kadar önemsiyoruz ki aramızda istişare yapıp karar veriyoruz
C A N O bizlere çok heyecanlı bir yarışma yaşattınız. Katılan herkese teşekkür ederim
Birinciliğe çok yaklaşanNane Limon Kabugu ve C A N O gönlümüzün birincisisiniz ,elinize emeğinize sağlık
Caniimm tebrik ederim sende çok iyiydin, başarılar dilerimdaha nicesini diliyorum naniskom Nane Limon Kabugu
Oh bee bittitebrik ederim Nevreste
Bayağı başbaşa gidildi. Sizi de tebrik ederimNane Limon Kabugu C A N O
Bir insan yemek yapmayı hiç beceremezken bu kadar mı gurme olur. Kendimle gurur duyuyorum. İlk üçe oy vermişim zaten.
Teşekkür ederim kızlarNevreste tebrik ederim canım
Nane Limon Kabugu C A N O sizleri de tebrik ederim kızlar Sayenizde heyecanlı bir yarışma takip ettik.
O kadar da değildi
Bizim için öyleydi.O kadar da değildi