O benim emziğim Frida’m.Seda canım pasta yaptın mi@
Sigara olmasaydi güzel manzaraydi yasom
Bence de sigarasız daha güzel oldu, sigaraya kırmızı kartı gösterdimSeda canım pasta yaptın mi@
Sigara olmasaydi güzel manzaraydi yasom
Azıcık oyum yarismaya olmuyor doyumOhh ne güzel ilk sıralarda değiliz kafamız rahat, no stres, no heyecanOyum az diye demiyorum, gerçekten bak
Ama şu iki sonu 58 li de güzel duruyorAzıcık oyum yarismaya olmuyor doyum
Şu sonu 51’li olan tehlikeliAma şu iki sonu 58 li de güzel duruyor
Oda 58 olsaŞu sonu 51’li olan tehlikelisanki.
Youuğğğ dostum youuğğ.Çok zaman alan zahmetli şeylere veriyor genelde ben geldim geleli öyle
Önceden öyleymiş demek kiYouuğğğ dostum youuğğ.
Çok net hatırlıyorum, ilk 1. olduğum tarifim Alinazikti, emmim güzel görünüyor ama patlıcan sevmem demişti.
Aşure benim içün zahmetli bir yemek ya da tatlı değil bu arada.Önceden öyleymiş demek kibence benim aşure için oy verdi daha önce biri de yazmıştı uğraştırıcı yemeklere oy verir diye
Nerede olmuş?Geçmiş olsun depremi hissedenlere
Tokat sallanmis yine ama cevre illerden de hissedilmesi kayseri de hisseden var Malatya'danNerede olmuş?
Baktım Kandilli’ye.Tokat sallanmis yine ama cevre illerden de hissedilmesi kayseri de hisseden var Malatya'dan
Dün gece his uyuyamadım. Habere bildirim geldi deprem için yayın açanlar var .bir Muğla bir tokat gördüm diyorum inşallah arkasından büyük bir deprem olmazTokat 5.7 olmuş.
Sağol canım korkuttu bu seferGeçmiş olsun depremi hissedenlere