- 8 Haziran 2013
- 57.455
- 152.542
- 898
Bizim burada da çok kesiliyor bilirimİnşallah, 2 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim birde buralı olanlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burada da çok kesiliyor bilirimİnşallah, 2 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim birde buralı olanlar.![]()
İnşallah hemen gelir su olmayınca herşey duruyor evdeBurası uçuyor ve yine sular kesildi. Çamaşırlar makinede kaldı, Saski’yi arayıp saydırdım.![]()
Normalde burada böyle kesintiler olmazdı, sadece tazyik sorunumuz vardı bungalovlar yüzünden.Bizim burada da çok kesiliyor bilirim![]()
Her şey duruyor, wc sıkıntısı.İnşallah hemen gelir su olmayınca herşey duruyor evde
Aramaya devam edinNormalde burada böyle kesintiler olmazdı, sadece tazyik sorunumuz vardı bungalovlar yüzünden.
2 gündür tazyiği geçtik be Canom.![]()
Naber şekerim
Hee gitti canom,yaninda benide götürdüNaber şekerimGörümcen gitti mi
Çok kolay
Aaa siz beraber mi Çanakkale ye gittinizHee gitti canom,yaninda benide götürdü![]()
Yeniyor desin de düşüp bayılayımÇok kolay![]()
Evet benide sürüklediAaa siz beraber mi Çanakkale ye gittiniz![]()
İyi bari biraz faydası olmuşEvet benide sürükledi![]()
Belkide yeniyordur canom,artık nevos ne derse oYeniyor desin de düşüp bayılayım![]()
Kemiriyoruz bile olabilirBelkide yeniyordur canom,artık nevos ne derse oçiğniyoruz da der beklıyorum
![]()
Oldu canocum oldu da ,dersim kaldı birazİyi bari biraz faydası olmuşSende hava almış oldun değişiklik olmuştur
![]()
Yaliyorsak kesin dondurmadirKemiriyoruz bile olabilir![]()
Eve varınca tam gaz çalışırsın. Motivasyon olmuştur. Hiç öyle düşünme. Tekrarla hepsini halledersinOldu canocum oldu da ,dersim kaldı biraz![]()
Bana hepsi uyarYaliyorsak kesin dondurmadir![]()