- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bizim burada da çok kesiliyor bilirimİnşallah, 2 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim birde buralı olanlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada da çok kesiliyor bilirimİnşallah, 2 gündür ne çektiğimi bir ben bilirim birde buralı olanlar.
İnşallah hemen gelir su olmayınca herşey duruyor evdeBurası uçuyor ve yine sular kesildi. Çamaşırlar makinede kaldı, Saski’yi arayıp saydırdım.
Normalde burada böyle kesintiler olmazdı, sadece tazyik sorunumuz vardı bungalovlar yüzünden.Bizim burada da çok kesiliyor bilirim
Her şey duruyor, wc sıkıntısı.İnşallah hemen gelir su olmayınca herşey duruyor evde
Aramaya devam edin ne arıza varsa halletsinlerNormalde burada böyle kesintiler olmazdı, sadece tazyik sorunumuz vardı bungalovlar yüzünden.
2 gündür tazyiği geçtik be Canom.
Naber şekerim Görümcen gitti mi
Hee gitti canom,yaninda benide götürdüNaber şekerim Görümcen gitti mi
Çok kolayNevreste gel bize bir ip ucu ver
Aaa siz beraber mi Çanakkale ye gittinizHee gitti canom,yaninda benide götürdü
Yeniyor desin de düşüp bayılayımÇok kolay
Evet benide sürüklediAaa siz beraber mi Çanakkale ye gittiniz
İyi bari biraz faydası olmuş Sende hava almış oldun değişiklik olmuşturEvet benide sürükledi
Belkide yeniyordur canom,artık nevos ne derse o çiğniyoruz da der beklıyorumYeniyor desin de düşüp bayılayım
Kemiriyoruz bile olabilirBelkide yeniyordur canom,artık nevos ne derse o çiğniyoruz da der beklıyorum
Oldu canocum oldu da ,dersim kaldı birazİyi bari biraz faydası olmuş Sende hava almış oldun değişiklik olmuştur
Yaliyorsak kesin dondurmadirKemiriyoruz bile olabilir
Eve varınca tam gaz çalışırsın. Motivasyon olmuştur. Hiç öyle düşünme. Tekrarla hepsini halledersinOldu canocum oldu da ,dersim kaldı biraz
Bana hepsi uyarYaliyorsak kesin dondurmadir