- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu görünce kocamı özlediğimi fark ettim ya şimdi evde olsak Kurtlar Vadisi açardı.
Allah kavuştursunBunu görünce kocamı özlediğimi fark ettim ya şimdi evde olsak Kurtlar Vadisi açardı.
Sen benim hemşomu nasıl tanımazsın!?!????Aramızda Seda diye biri olmadığı içün sıkıntı yok.
Amin, cümlemizi.Allah kavuştursun
Hahshahasn sende mi ben de eşim sayesinde geceleri izliyorumBunu görünce kocamı özlediğimi fark ettim ya şimdi evde olsak Kurtlar Vadisi açardı.
Sen benim bile hemşom olabilirsin, ama Ayıntap.Sen benim hemşomu nasıl tanımazsın!?!????
Olsa ben hemen kavuşurum daAmin, cümlemizi.
Niye vuruyum bir daha kajulu aşure yapmam sana olur biterBeni vuracağın zaman haber ver de sevdiklerimle vedalasayim Nane Limon Kabugu
Ya da hatirlatirsin, aşuresiz kaju da yolladın mı tamaaamNiye vuruyum bir daha kajulu aşure yapmam sana olur biter
Kahve içelim geçerBunu görünce kocamı özlediğimi fark ettim ya şimdi evde olsak Kurtlar Vadisi açardı.
Afiyet olsunKahve içelim geçer Eki Görüntüle 3415566
Hem de yanında cikiletaaaKahve içelim geçer Eki Görüntüle 3415566
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Sen çikilatı al cezvede yaptım taşırdım normalde de beceremem kahve yapmayıHani bunun köpüğü?
Kalkıp yapayım bari.
Bugün Şarkışlalılarda onlayndım ben de.Kahve içelim geçer Eki Görüntüle 3415566
Akrabamız kesin onlar daBugün Şarkışlalılarda onlayndım ben de.
Sen çikilatı al cezvede yaptım taşırdım normalde de beceremem kahve yapmayı