Hayırlı günler elticimHayırlı günler herkese.
10 kere de bildirim gitse sonuç belli görünüyor, Nevreste elticim tebrik ediyorum.
Daha 5 gün var mecburen bekleyeceğizTeşekkür ederim canım bakalım son gün ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı günler elticimHayırlı günler herkese.
10 kere de bildirim gitse sonuç belli görünüyor, Nevreste elticim tebrik ediyorum.
Aggmiiinnnn aggmiinnArtık iyi şeyler olsa
Besi bi yerde5 günde 5 daha gelmezse küserim
Oy alabilecek tarifler belli elticim, ben buradayım diyor sofralarınız, aynı anda aynı sofralara oy gider bence, o yüzden 3-5 oy farkı ile bitecektir oylama.Hayırlı günler elticim
Daha 5 gün var mecburen bekleyeceğizTeşekkür ederim canım bakalım son gün ne olacak
Bana takabilirsinizBesi bi yerde
Çok teşekkür ederiz elticimOy alabilecek tarifler belli elticim, ben buradayım diyor sofralarınız, aynı anda aynı sofralara oy gider bence, o yüzden 3-5 oy farkı ile bitecektir oylama.
Özellikle ilk 3’ü tebrik etmek lazım, güzel yarışma oldu.
Bana her yol romaASSOSyal koş bulduk yeni birini
Önümüzdeki kategori içün kulağıma spoiler bekliyorum.Çok teşekkür ederiz elticim
Menün ne olacaktıTam karar vermemiştim mesaj atar bir şey alırım dedım ama bir türlü atmadım
Bugün konuştuk.Önümüzdeki kategori içün kulağıma spoiler bekliyorum.
Korkumdan durdum ya kaldığım yerdeBugün konuştuk.
Birincisi içinde E var
İkincisi özellikle ben yanına Naneli COOL Lime yapacağım(z)
Üçüncüsü, Kolay bir kategori
Dördüncüsü, tarif çok, sunumla sonlarda olan bir tarif bile ilk sıralara uçar
Şimdiden kaybettim demekki, ben bunu bir düşüneyim.Bugün konuştuk.
Birincisi içinde E var
İkincisi özellikle ben yanına Naneli COOL Lime yapacağım(z)
Üçüncüsü Kolay bir kategori
Dördüncüsü Birde tarif çok, sunumla sonlarda olan bir tarif bile ilk sıralara uçar
Yok hayır demek istediğim illa çok bilindik, popüler tarif almanız gerekmiyor. Tamam alınca ilklerde olur. Ama alamadınız diyelim. Onu sunumla yukarı çıkarabilirsiniz. Bizzat tecrübe ettimŞimdiden kaybettim demekki, ben bunu bir düşüneyim.
Son dakika golü atmazsan kategoriyi çözdüm, şimdiden sunum düşüneyim ama nasıl olsa uygulamayacağım.
Daha 5 gün varKorkumdan durdum ya kaldığım yerde
Ben yaptım daha önceYok hayır demek istediğim illa çok bilindik, popüler tarif almanız gerekmiyor. Tamam alınca ilklerde olur. Ama alamadınız diyelim. Onu sunumla yukarı çıkarabilirsiniz. Bizzat tecrübe ettim
Bin sından bişinciyim sin 6.sın şişşşt aramızda kimse duymasın Nasıl kıydılar senin profuna yasminim Sen de benim plakaya yaklaşmışsın iyiceSondan kaçıncıyız acaba Deynep’im bakamadım. Ama sen benim plakayı yapmışsın.
Bende yaptım Hatta sahipsiz tarifleri yapmak benim görevimBen yaptım daha önce
Ben ona daha çok oy bekliyordumBin sından bişinciyim sin 6.sın şişşşt aramızda kimse duymasın Nasıl kıydılar senin profuna yasminim Sen de benim plakaya yaklaşmışsın iyice
Anlaşıldı merkez.Bin sından bişinciyim sin 6.sın şişşşt aramızda kimse duymasın Nasıl kıydılar senin profuna yasminim Sen de benim plakaya yaklaşmışsın iyice
Ramazan’da çikolata ile içleri yanmasın diye beğenmediler demekki.Ben ona daha çok oy bekliyordum