- 7 Mart 2013
- 6.095
- 18.333
Kimin yaptığına bakmamıştım. Güzel görünmeseydi napayım?ordinary bu ay ilk defa yemeklerime oy geldi senden devamı gelir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin yaptığına bakmamıştım. Güzel görünmeseydi napayım?ordinary bu ay ilk defa yemeklerime oy geldi senden devamı gelir umarım
Bende sevdiğin şeylere oy veriyorsun sanıyordumKimin yaptığına bakmamıştım. Güzel görünmeseydi napayım?
Halen ikinciyim zaten gelenlerde ilk 4 de oy veriyor değişmez o yüzdeniki birinci var
Az önce berabereydinizHalen ikinciyim zaten gelenlerde ilk 4 de oy veriyor değişmez o yüzden
Denk gelmedim o zaman bir ihtimal var birinciliğeAz önce berabereydiniz
evine bomba yollamaEşitliği bozan üyeyi buldum
Çocukların hatırına neyse dedimevine bomba yollama
Sabahtan beri kafamda bu çalıyor. Oysa hiç tarzım değil
Sizde dinleyin sizinde çalsın
Çocukların hatırına neyse dedim
Oğlumuzun isimleri de aynıymış
İşaret gibi işaretOğlumuzun isimleri de aynıymış
Yiyin birbiriniziiki birinci var
Evet Sen gelince gördüm..senin şu kaderi nasıl değiştireceğiz ya okutup ufletsen mi kendini napsannnTenceresiz kaldim anne kız 100 e ulaşmışsın
Alıştı artık benim bünyeYiyin birbirinizi
Kukrim üfleyecek di de bana kritik durumlar nefesini kesiyormuşEvet Sen gelince gördüm..senin şu kaderi nasıl değiştireceğiz ya okutup ufletsen mi kendini napsannn
Ahahahahahahaha nefesi daha kuvvetli biri de yok ne yapacağızKukrim üfleyecek di de bana kritik durumlar nefesini kesiyormuş
Kaderimse çekerimAhahahahahahaha nefesi daha kuvvetli biri de yok ne yapacağız