- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.610
- 43
Direk eve davet ediyoruzKim birinç? Umarim yarisma bitince oylamaya katilanlarin evine paket servis bisey yapiliyodur. Yoksa boyle ekrana ekmek mi banicaz nedir bu eziyet? Jxjxbx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk eve davet ediyoruzKim birinç? Umarim yarisma bitince oylamaya katilanlarin evine paket servis bisey yapiliyodur. Yoksa boyle ekrana ekmek mi banicaz nedir bu eziyet? Jxjxbx
Ah ülen keşke vxvxvdv grrci ben Fransadan oraya gelene kadar siz yersiniz biter bana da bulaşik kalir bxvxvxvDirek eve davet ediyoruz
İyi bayramlar hemşomİyi bayramlaaaaarrrrrrrrr
Canlar ciğerler böbrekler el öpenleriniz çok olsun
Oooo senin işin zormuş . Burada olsan belki birimize denk gelirdinAh ülen keşke vxvxvdv grrci ben Fransadan oraya gelene kadar siz yersiniz biter bana da bulaşik kalir bxvxvxv
Üzüm ve mesir macunu diyarından sevgiler manisali hemserilerimTekirdağlı hemşerilerim…
Sizede hayırlı bayramlar
Baktım da geldimBence fasulyesi benim bu ay bitti En son hangi tarifle birinci olmuştun
Sarıyer böreği degilmiydi kıymalı patatesliBaktım da geldim
Boşnak böreği haziranda, zaten sonra bir kere daha katılabilmişim
O zaman haziranda mı bitiyor temmuzda mı?
Haziranda canımBaktım da geldim
Boşnak böreği haziranda, zaten sonra bir kere daha katılabilmişim
O zaman haziranda mı bitiyor temmuzda mı?
Fasulyelik biter bitmez tekrar olacaksınBence fasulyesi benim bu ay bitti En son hangi tarifle birinci olmuştun
Orası belli olmaz rakipler dişliFasulyelik biter bitmez tekrar olacaksın
Kıymalı patatesli boşnak böreğiSarıyer böreği degilmiydi kıymalı patatesli
Evet ondan sonra iki defa katılmışsın galibaKıymalı patatesli boşnak böreği
Bu ay yarışma yok dimi bi daha?Haziranda canım
Önce ona sor benceuygun gorurse izin verirBu ay yarışma yok dimi bi daha?
Ben de hevesleniyorum da bakalım oğlanın bundan haberi var mı
1 Mayıs'ta canımBu ay yarışma yok dimi bi daha?
Ben de hevesleniyorum da bakalım oğlanın bundan haberi var mı
Ara sıra tuvalete gitmeme müsade ediyor ama bakalımÖnce ona sor benceuygun gorurse izin verir