İçelim aşkomKeyif kahvesi içelim aşkom
Hoş geldin canım nasılsınSeçimde kk ya gelmesem catlardim
Iyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyonHoş geldin canım nasılsın
İyiyiz canım çok şükürIyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyonkızlar nasıl
Özledik beeeeHelloooooooooooo
napiyosunuzz
Yaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışımİyiyiz canım çok şükür
Kızlar iyi bugün doğum günleri
Yaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorumÖzledik beeeeHoş geldin bal küpü
Allah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız varYaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışımmutlu yılları oldun,ins sınavları da harika geçer,istedikleri okullara giderler nevosummm dua ediyorum kizlara hep
Ben kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacakAllah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız var
Sende İyiki varsın canım benimYaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorum
Sen video atıyorsun ben seviniyorumSende İyiki varsın canım benim
Zaten senin için atıyorumSen video atıyorsun ben seviniyorum
Yaaaaaaaaaa at at atttZaten senin için atıyorum
Birde surekli üye sayısına bakıyorumYaaaaaaaaaa at at atttkeşke hergun iki üç tane atsan canommmmm,çok seviyorum beennnn
Amin canımBen kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacakyeni yaşları uğur getirsin inş
Bende bu ay artık tglere başlıyorum galibaaaa nevoooossssAmin canım
Ben ben?Rüyamda forumu gördüm. Üyelerin bazıları vardı. Ortama tanıdık biri gelip adımla seslenince adım açığa çıkmıştı. Üyenin biri duydu da onu tembihlemeye çalışıyordum kimseye deme diyeÖzellikle bir üyenin öğrenmemesini istiyordum Duyan üyeyi hatırlamıyorum ama sanki ortamda Cano da vardı