- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
İçelim aşkomKeyif kahvesi içelim aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçelim aşkomKeyif kahvesi içelim aşkom
Hoş geldin canım nasılsınSeçimde kk ya gelmesem catlardim
Iyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyon kızlar nasılHoş geldin canım nasılsın
İyiyiz canım çok şükürIyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyon kızlar nasıl
Özledik beeee Hoş geldin bal küpüHelloooooooooooo
napiyosunuzz
Yaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışım mutlu yılları oldun,ins sınavları da harika geçer,istedikleri okullara giderler nevosummm dua ediyorum kizlara hepİyiyiz canım çok şükür
Kızlar iyi bugün doğum günleri
Yaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorumÖzledik beeee Hoş geldin bal küpü
Allah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız varYaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışım mutlu yılları oldun,ins sınavları da harika geçer,istedikleri okullara giderler nevosummm dua ediyorum kizlara hep
Ben kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacak yeni yaşları uğur getirsin inşAllah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız var
Sende İyiki varsın canım benimYaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorum
Sen video atıyorsun ben seviniyorumSende İyiki varsın canım benim
Zaten senin için atıyorumSen video atıyorsun ben seviniyorum
Yaaaaaaaaaa at at attt keşke hergun iki üç tane atsan canommmmm,çok seviyorum beennnnZaten senin için atıyorum
Birde surekli üye sayısına bakıyorumYaaaaaaaaaa at at attt keşke hergun iki üç tane atsan canommmmm,çok seviyorum beennnn
Amin canımBen kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacak yeni yaşları uğur getirsin inş
Bende bu ay artık tglere başlıyorum galibaaaa nevoooossssAmin canım
Ben ben?Rüyamda forumu gördüm. Üyelerin bazıları vardı. Ortama tanıdık biri gelip adımla seslenince adım açığa çıkmıştı. Üyenin biri duydu da onu tembihlemeye çalışıyordum kimseye deme diye Özellikle bir üyenin öğrenmemesini istiyordum Duyan üyeyi hatırlamıyorum ama sanki ortamda Cano da vardı