İçelim aşkomKeyif kahvesi içelim aşkom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçelim aşkomKeyif kahvesi içelim aşkom![]()
Hoş geldin canım nasılsınSeçimde kk ya gelmesem catlardim![]()
Iyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyonHoş geldin canım nasılsın![]()
İyiyiz canım çok şükürIyiyim nevosum valla sen nasılsın, napiyonkızlar nasıl
![]()
Özledik beeeeHelloooooooooooo
napiyosunuzz![]()
Yaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışımİyiyiz canım çok şükür
Kızlar iyi bugün doğum günleri![]()
Yaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorumÖzledik beeee![]()
Hoş geldin bal küpü
![]()
Allah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız varYaaaaaaaaaaa yerim,ne güzel bir günde yazmışımmutlu yılları oldun,ins sınavları da harika geçer,istedikleri okullara giderler nevosummm
dua ediyorum kizlara hep
![]()
Ben kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacakAllah razı olsun canım duaya çok ihtiyacımız var![]()
Sende İyiki varsın canım benimYaaaaa bende çok özledim canommm,youtubeda iyi ki varsın,hasret gideriyorum![]()
Sen video atıyorsun ben seviniyorumSende İyiki varsın canım benim![]()
Zaten senin için atıyorumSen video atıyorsun ben seviniyorum![]()
Yaaaaaaaaaa at at atttZaten senin için atıyorum![]()
Birde surekli üye sayısına bakıyorumYaaaaaaaaaa at at atttkeşke hergun iki üç tane atsan canommmmm,çok seviyorum beennnn
![]()
Amin canımBen kendimden daha çok kızları düşünüyorum nevosum, ins çok güzel olacakyeni yaşları uğur getirsin inş
![]()
Bende bu ay artık tglere başlıyorum galibaaaa nevoooossssAmin canım![]()
Ben ben?Rüyamda forumu gördüm. Üyelerin bazıları vardı. Ortama tanıdık biri gelip adımla seslenince adım açığa çıkmıştı. Üyenin biri duydu da onu tembihlemeye çalışıyordum kimseye deme diyeÖzellikle bir üyenin öğrenmemesini istiyordum
Duyan üyeyi hatırlamıyorum ama sanki ortamda Cano da vardı
![]()