Ramazan Menulerimizi Paylaşalım ;)

tamam canım öğren yaz çok güzel oluyor ya
ahhh ahhh ben de o kadar marifetli dğeilim benim kaynana benden beter
Ablacım kusura bakma bir süredir girip tarifi yazamadım sana. Un, su ve tuzla yapıyosun hamuru. Yoğurduktan sonra dinlendirmeye bırakıyosun daha sonra hamuru 28 eşit parçaya bölüp ayrı ayrı unla yuvarlıyosun. Bir taraftan tereyağı ya da margarini eritiyosun. Yoğurduğun hamurları biraz açtıktan sonra yağ sürüp üst üste koyuyosun. 14 ayrı 14 ayrı olacak şekilde yap bunu sonra ilk 14 ü elinde yanlarından çekerek tepsi boyuta yaklaştırıp büyütüyosun ve tepsiye koyuyosun. İçine ne koymak istiyosan koyuyosun üstüne de aynı işlemi yapıp dikkatlice kapatıyosun. İki katın birleşmesi çk önemli börek kabarınca içindekiler dışarı çıkabilir. (Kapatma tekniğini internetten bak istersen belki bulabilirsin görsel açıdan) Börek bitmeden fırını en yüksek dereceye getir kızmış fırına koy böreği birsüre sonra ortası biraz daha fazla kızarcak o bölümü folyo ile kapatıp pişirmeye devam et. piştikten sonra üstünü bezle kapat dinlendir. Afiyet Olsun..

Ay canım Sağol canım
Bende çok girmiyorum ramazan malum bur yandan da evin işleri bitmedi pek giremiyorum nasılsın canım işler nasıl

Ramazan sarstı malum abla hava bayağı sıcak ama Allah yardım ediyor tabiki.. Bende grip oldum kaç günden beri bu sıcak havalarda hastalanan ender insanlardanım Kışın bile pek hastalanmam oysa ki.. Senin sınavın nasıl geçti sahi hiç sormadım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…