- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Hergün ne yapıcağını şaşırıyor insan abla ya benim Allahtan kv var o da düşünüyo sağolsun benm canım istemezse hiç girmiyorum mutfağa o da ne yapcağını şaşırdığında bana soruyo ne yapayım diye gerçi benm koca hergğn sipariş veriyo bana sağolsun yönlendiriyoben sarma daha çok yapıyorum canım eşim aşırı su içiyor sonra tıkanıyor yemek yiyemiyor bakalım neler yapacağım :)
ben de tariflere bakıp duracağım
ohh bu erkekler zaten anca boğazları :)Hergün ne yapıcağını şaşırıyor insan abla ya benim Allahtan kv var o da düşünüyo sağolsun benm canım istemezse hiç girmiyorum mutfağa o da ne yapcağını şaşırdığında bana soruyo ne yapayım diye gerçi benm koca hergğn sipariş veriyo bana sağolsun yönlendiriyo
ben klasik kurufasülye pilav yapacağım bu akşam
size de kuzum benim dün akşamdan pilavım kalmıştı kardeşim geldi yanıma annem rahatsız ya ilgilenemez çok dedim annem ne olsa yer garibim ya yoğurt olsun ekmek olsun ona su olsun yeter ama kardeşim bazen şunu yap bunu yap derken olmuyor sen gel yanıma dedim ben de geldi işlerim de kolaylaştı ıvır zıvır işlerim kaldı size de afiyet bal şeker olsun canımBiz de nohut yemeği ile bulgur pilavı olacak Allah'ın izniyle.Afiyet olsun ablam.
bizdede nohut taze fasulye pirinc pilavi var esimin siparisleri simdiden hayirli iftarlarbirde gozleme istedi neresine yicekse artik...
olur kuzum yollarim bende patatesli seviyorumgözleme bize de yolla kuzum benimki patatesli olsun heheheheheh
ben de ben deolur kuzum yollarim bende patatesli seviyorum
esim lor peynirli sever ben hic sevmemben de ben de
ahh eşim çok sinirli olacak ben de ramazan boyunca kuzu :)esim lor peynirli sever ben hic sevmemneyse ben is basina kalkim artik bi ortaligi toplip yemeklere basliyayim
hadi yaKızlar bizde dün akşam yayla çorbası taze fasülye pilav vardı. Bu akşamda arnavut böreği olcak inşallah
:) aynen bende de öyledün kurufasulye
bugün misafirliğe gitmez isek yine kurufasulye
Canım benm kv yapıyo sağolsun ben hamuru nasıl tutulur bilmiyrum ama bu akşam öğrenio yazarım sana inşallahhadi ya
bende isterimmmmmmmmmmmmmmm
şu arnavut böreğinin tarifini yazsana canım bende yapayım
tamam canım öğren yaz çok güzel oluyor yaCanım benm kv yapıyo sağolsun ben hamuru nasıl tutulur bilmiyrum ama bu akşam öğrenio yazarım sana inşallahyoksa bende nerde o performans işten gelince anca h.sonu yaparım
tamam canım öğren yaz çok güzel oluyor ya
ahhh ahhh ben de o kadar marifetli dğeilim benim kaynana benden beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?