• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan Menulerimizi Paylaşalım ;)

ben sarma daha çok yapıyorum canım eşim aşırı su içiyor sonra tıkanıyor yemek yiyemiyor bakalım neler yapacağım :)
ben de tariflere bakıp duracağım
Hergün ne yapıcağını şaşırıyor insan abla ya benim Allahtan kv var o da düşünüyo sağolsun benm canım istemezse hiç girmiyorum mutfağa o da ne yapcağını şaşırdığında bana soruyo ne yapayım diye gerçi benm koca hergğn sipariş veriyo bana sağolsun yönlendiriyo:hamarat::KK48:

Hergün ne yapıcağını şaşırıyor insan abla ya benim Allahtan kv var o da düşünüyo sağolsun benm canım istemezse hiç girmiyorum mutfağa o da ne yapcağını şaşırdığında bana soruyo ne yapayım diye gerçi benm koca hergğn sipariş veriyo bana sağolsun yönlendiriyo:hamarat::KK48:
ohh bu erkekler zaten anca boğazları :)

bizdede nohut taze fasulye pirinc pilavi var esimin siparisleri simdiden hayirli iftarlar:hamarat::sinirli:birde gozleme istedi neresine yicekse artik...:cool:

Biz de nohut yemeği ile bulgur pilavı olacak Allah'ın izniyle.:hamarat:Afiyet olsun ablam.:kk77::kk77:
size de kuzum benim dün akşamdan pilavım kalmıştı kardeşim geldi yanıma annem rahatsız ya ilgilenemez çok dedim annem ne olsa yer garibim ya yoğurt olsun ekmek olsun ona su olsun yeter ama kardeşim bazen şunu yap bunu yap derken olmuyor sen gel yanıma dedim ben de geldi işlerim de kolaylaştı ıvır zıvır işlerim kaldı size de afiyet bal şeker olsun canım

değişik yemek tariflerimizi de paylaşabiliriz :D

Kızlar bizde dün akşam yayla çorbası taze fasülye pilav vardı. Bu akşamda arnavut böreği olcak inşallah:hamarat::kk77:

hadi ya :KK70:
bende isterimmmmmmmmmmmmmmm
şu arnavut böreğinin tarifini yazsana canım bende yapayım
Canım benm kv yapıyo sağolsun ben hamuru nasıl tutulur bilmiyrum ama bu akşam öğrenio yazarım sana inşallah:hamarat:yoksa bende nerde o performans işten gelince:halay: anca h.sonu yaparım:işsiz:

Canım benm kv yapıyo sağolsun ben hamuru nasıl tutulur bilmiyrum ama bu akşam öğrenio yazarım sana inşallah:hamarat:yoksa bende nerde o performans işten gelince:halay: anca h.sonu yaparım:işsiz:
tamam canım öğren yaz çok güzel oluyor ya :D
ahhh ahhh ben de o kadar marifetli dğeilim benim kaynana benden beter :D

Back
X