Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Doğru ya annendeydin sen:) Nasıl gidiyor canım, annen baban nasıl
İyi canım
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim

İyi canım
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim

Ne güzel canım, onlar için de ne kadar iyi olmuştur, kızlarıyla, torunlarıyla bol bol hasret gidermişlerdir:) Yine anne özlemim depreşti: ( Rabb'im yanından ayırmasın canım anneni babanı Şu forumda annesini sudan sebeplerle çekiştirmek için konu açanlar varya, resmen zor zabtediyorum kendimi saydırmamak için

Aynen öyle canïm bizim içinde onlar içinde çok iyi oluyor
Amin canım ,Allah razı olsun
Kaybetmeden kıymetlerini bilmek gerekiyor

Ablam pek bir değişiklik yokHavalar sıcak biraz zorlanıyor..Klimada olmuyor,kendisine zararlı
Yinede çok şükür,iyi diyelim iyi olsun...

Canım klima değil de vantilatörü biraz uzağında tutup çalıştırsanız, en azından oturduğu odanın havasını serinletir belki

Tatildeyiz ablam çok sohbet etmiyoruz,ama tatil bitimi enişteyi uyut sonra buraya koş

Hatta uyutmayım direk bayıltayım ne dersin

Sağol ablam,Allah razı olsun
Tabii ki ablacım o yüzden bu kadar kalıyorum..En önemlisi moral oluyor..Az cok faydamızda oluyor
Yemekleri ben yapıyorum annemde dinleniyor

Annen içinde güzel tabi sen olunca oda moral olarak daha iyi olur.
Hemde çocuklar içinde güzel,bütün aile berabercene oluyorsunuz

Aynen öyle canïm bizim içinde onlar içinde çok iyi oluyor
Amin canım ,Allah razı olsun
Kaybetmeden kıymetlerini bilmek gerekiyor

Amin canım benim, cümlemizden
Ya ben annem hayattayken yüzü azıcık asık olsa deliriyordum acaba kim üzdü yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…