İyi canımDoğru ya annendeydin sen:) Nasıl gidiyor canım, annen baban nasıl
Abla seni bu saatlerde görmüyordum hiç
İyi yapmışsın hoşgeldinDemi yani,eşim uyudu takılayım dedim birazdan çıkarım ama
İyi canım
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim
İyi yapmışsın hoşgeldin
Ablam pek bir değişiklik yokBaban nasıl nevoş sağlığı iyi demi.
Ablam pek bir değişiklik yokHavalar sıcak biraz zorlanıyor..Klimada olmuyor,kendisine zararlı
Yinede çok şükür,iyi diyelim iyi olsun...
Tatildeyiz ablam çok sohbet etmiyoruz,ama tatil bitimi enişteyi uyut sonra buraya koşGeceleri gelmyorum ama aklım burada kalıyor sonra
Sağol ablam,Allah razı olsunİnşallah çok daha iyi olur babacığın..
Senin orada olman onun için büyük bir destek varya.
İyi canım
Misafirlerimiz vardı biliyorsun onlar gittiler...
Babam engelli biliyorsun,onunla ilgileniyoruz.Arada dışarı çıkıyoruz vakit geçiyor..İyi diyelim iyi olsun...Önümüzdeki hafta dönebilirim
Aynen öyle canïm bizim içinde onlar içinde çok iyi oluyorNe güzel canım, onlar için de ne kadar iyi olmuştur, kızlarıyla, torunlarıyla bol bol hasret gidermişlerdir:) Yine anne özlemim depreşti: ( Rabb'im yanından ayırmasın canım anneni babanıŞu forumda annesini sudan sebeplerle çekiştirmek için konu açanlar varya, resmen zor zabtediyorum kendimi saydırmamak için
Ablam pek bir değişiklik yokHavalar sıcak biraz zorlanıyor..Klimada olmuyor,kendisine zararlı
Yinede çok şükür,iyi diyelim iyi olsun...
Onu kullanïyoruzCanım klima değil de vantilatörü biraz uzağında tutup çalıştırsanız, en azından oturduğu odanın havasını serinletir belki
Tatildeyiz ablam çok sohbet etmiyoruz,ama tatil bitimi enişteyi uyut sonra buraya koş
Sağol ablam,Allah razı olsun
Tabii ki ablacım o yüzden bu kadar kalıyorum..En önemlisi moral oluyor..Az cok faydamızda oluyor
Yemekleri ben yapıyorum annemde dinleniyor
Aynen öyle canïm bizim içinde onlar içinde çok iyi oluyor
Amin canım ,Allah razı olsun
Kaybetmeden kıymetlerini bilmek gerekiyor
İşini garantiye almış olursunHatta uyutmayım direk bayıltayım ne dersin
Annen içinde güzel tabi sen olunca oda moral olarak daha iyi olur.
Hemde çocuklar içinde güzel,bütün aile berabercene oluyorsunuz
Allah rahmet eylesin canım...Amin canım benim, cümlemizden
Ya ben annem hayattayken yüzü azıcık asık olsa deliriyordum acaba kim üzdü yine diye
İşini garantiye almış olursun
Öyle oluyor ablacïm
Ablam enişte seni kızdırmış galibaBencede 72 saat ayılmasın
İyi yaptın AblacımBende kendimi hiç görmiyordum eşim uyudu ondan bende biraz takılayım dedim
Rabb'im yataktan kalmayı nasip etsin tez zamanda, Şâfi ismiyle şifâ versin İnşaAllah, amin.Onu kullanïyoruz
Ama sürekli yattığı için zor oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?