🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

F Flower__ niyetine 3000 Ya Vehhab Cc. esmasını okudum. Rabbim dualarını tez zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin inşallah Morrmeneksee

Canimm Ayşemm Morrmenekşem
Rabbim niyetini dualarını kabul etsin
Dua birliğine vesile olduğun icin ALLAH senden razi olsun
Morrmeneksee 3000 ya Talib okudum niyetine

Canim benim senin icin 3000 Ya Talib okudum. Rabbim guzel duani kabul etsin. Morrmeneksee

Dun yolculuk hali yazamadim. İnsallah baska gruplarda da kavusmak nasil olsun.

Morrmeneksee Ayşenurumun niyetine 3000 ya Talib esmasını çektim. Allah kabul etsin kuzum. Seni seviyorum

Morrmeneksee canım niyetine 3.000 Ya TALİB CC. okudum ALLAH dualarını kabul etsin gönlündekileri RABBİM en güzel şekilde yaşatsın sana canım aminnnnnnn

Sohrab canım buralardamısınn bız yarın son kısıye gecıyoruz tefriceye nıyetlenecez grup adına senıni de ona katalım. Sayıyı ben bolusturcem en azından adın gecsın
Bunu bende sordum ama gözünden kactı sanırım. Simdiden okumaya baslasam olurmu. Yarın 1000 ihlas okumayıda düsünuyorum. Ikisi bir zorlar diye

KIZLAR SON KISİYİDE PAYLASIYORUM AKSAM TEFRICIYE ICIN PAYLASIM YAPACAM

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

33 GÜN SIRA =) PiXiEE (SON KİŞİ)

OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.

ESMA ANLAMI =) iyilik kapılarını açan" olarak tanımlanmaktadır. Allah'ın mutlak adaleti ile kullarını sıkıntılarından kurtardığını anlatmaktadır. Acı çeken kişilere yardım ederek kaldırır. Her derde deva olan bu esma her türlü engeli de kaldırmaktadır.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

PiXiEE ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Allah' ım yüce Yarabbim sen bizleri koru ,izleri gözet bizleri yolundan ayırma Ya Rabbim. Günahlarımızı affet tövbelerimizi kabul eyle. Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım.
Allah'ım karşılaştığımız ve karşılaşacağımız kötülüklerden ve kötü insanlardan bizi sen koru yarabbim işyerlerinde karşılaştığımız haksızlıkları sana havale ediyorum senin adaletin şaşmaz yarabbim hakkımızı sen ver yarabbim. Bizleri yolundan ayırma kalbimizdeki sevgini dilimizdeki zikrimizi her geçen gün arttır yarabbim. Dünya telaşına düşüp yolundan şaşırtma ya rabbim.
Bizler için herşeyin en iyisini en hayırlısını en doğru zamanı tek sen bilirsin Allah'ım bize sabır ver ihsan ver bizler için herşeyin en hayırlısını nasip et Ya Rabbim.
Duamı okuyan burada toplanmamıza sebep olan dualarıma amin diyen arkadaşlarımın gönüllerinden geçen dualarının en hayırlılarını en güzellerini nasip Ya Rabbim. AMİN

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

3000 ya talib cc okudum .. menekşe icin Allah kabul etsin amin..

PiXiEE Rabbim niyetini dualarını kabul etsin

3000 ya Fettah okudum.

PiXiEE arkadasimiz icin 3000 Ya Fettah okudum. Rabbim dualarimizi kabul etsin.

TEFRİCİYE NASIL OKUNACAK KIZLAR KAÇ TANE OKUYACAĞIZ YARIN MİSAFİR GELME İHTİMALİ VAR BİR GECEDE Mİ OKUYACAĞIZ

TEFRİCİYE NASIL OKUNACAK KIZLAR KAÇ TANE OKUYACAĞIZ YARIN MİSAFİR GELME İHTİMALİ VAR BİR GECEDE Mİ OKUYACAĞIZ
Ben de sehir disindayim. Simdiden kalabaliklasmaya basladik. Korkarim ki 1 gunde yetistiremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…