🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

32.. GÜN SIRA =) Morrmeneksee

OKUNACAK ESMASI =) YA TALİB CC.

ESMA ANLAMI =) Yarattığı bütün varlıkları için hep hayır dileyen ve onları rızasına çağıran. Kulları için hayır murad eden ve onları dergahına çağıran demektir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Morrmeneksee ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..
Hamd ve yüceleme Allah’adır. O’nun kudretinden başkada bir kuvvet yoktur. Allah’ın dilediği olur. Dilemediği olmaz. Allah her şeye kadirdir ve Allah ilmi ile her şeyi kuşatmıştır.
Hükümran ve kadri yüce Allah’ı yücelerim. Görünen ve görünmeyen Alemin sahibi Allah’ı yücelerim. İzzet, kudret, büyüklük ve kesin hüküm sahibi Allah’ı yücelerim. Uyumayan, Ölmeyen, Ebedi, baki ve daim, dipdiri ve her şeye kaim ve hükümran olanı yücelerim. Yücelenen ve kutsanan Allah, bizlerin, meleklerin ve Cebrail’in, rabbidir.
Ey Allah’ım, sana, seni yüceleyerek hamd ederim. Sana olan övgüyü sayamam. Bütün övgüler sana dönmekte iken ben seni nasıl övebilirim ki? Sen nefsini övdüğün gibisin. İyiliğin bol, övülmen yücedir. Ordun bozulmaz, sözün tutulur. Senden başka ilah yoktur.

EY RABBİM..
Senden güzel sabır, temiz kalp, zikreden dil kabul gören dua, sağdan alınan amel defteri, helal rızık sürüp giden nimet cennet ipek göz aydınlıkları ve mutluluk istiyorum.. Ey ihtiyaçları gideren ey duaları kabul eden ey zarar ve belaları kaldıran ey sırları ve gizlilikleri bilen YA TALİB adın ve hikmetli Kuran hürmetine ihtiyaçlarımı yerine getiri ver O Allah bir şeye hükmettiği zaman sadece ona ol der hemen oluverir Her şeyin hükümdarlığı elinde olan ve bütün noksanlıklardan münezzeh olan Rabbim şüphesiz sonunda yine sana döndürüleceğiz dualarımızı kabul buyur

Beni dualarında bulunduran bulundurmayan tüm arkadaslarımında dualarını kabul et..

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Son iki kişişiyi yarın okuyup son gün tolpu duaların kabulü için tefriciye okunacak diye konuşuldu zannettim bende ayşeciğim .Yanlış anladım galiba
Yarın son kısıyı de paylasıyım pazar da tefriciyye okuyalım olurmu.
Suan 2 kısının duasını paylasırsam keısn karısacak ortalık bıliyorum yanı

KIZLAR DUAM BIRAZ UZUN OLDU NORMALDE KISA TUTARIM DA İÇİMDEN GELDI YAZMAK KUSURA BAKMAYIN
Bence duan muhteşemdi.Okurken insanın manevi duyguları yoğunlaşıyor.Rabbim güzel duanı kabul eylesin.Bahtında akıbetin de geleceğinde dua gibi kalbin gibi güzel olsun güzel yürekli kardeşim

Bence duan muhteşemdi.Okurken insanın manevi duyguları yoğunlaşıyor.Rabbim güzel duanı kabul eylesin.Bahtında akıbetin de geleceğinde dua gibi kalbin gibi güzel olsun güzel yürekli kardeşim
Aminnnn ablacım Rabbım hepımızın dualarını kabul etsın temız kalpli canım ablammm

Morrmeneksee Ayşem niyetine 3.000 tane Ya Talib okudum Rabbim niyetini kabul etsin inşallah kuzum
Rabbim gönlünün muradını versin ihtiyaçlarını gidersin inşallah çokça Aminnnnnnnnn
Duaların içinde Allah razı olsun kuzumm
Rabbim seninde hayırlısı ile yuva kurmanı nasip etsin inşallah

Ağzına yüreğine sağlık lenam

Sohrab canım buralardamısınn bız yarın son kısıye gecıyoruz tefriceye nıyetlenecez grup adına senıni de ona katalım. Sayıyı ben bolusturcem en azından adın gecsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…