- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
inşallah canım başlarız ben o zaman 1.cüzü almak istiyorum nasip olursa
ben 5 hatmın ılk 10 cüzünü istemıştım ama okumak ısteyen varsa hakkına gırmeyeyım...nasıl dersenız öyle olsun...verırsenızde okurum
canım 5. hatme başlayacağız inşallah
ancak daha önceden berirem 5. hatmin ilk on cüzünü okumak istemişti
sana 11 i versek olur mu
ya da illa 1. cüzü okumak istiyorsan berireme sormam gerekiyor
senden haber bekliyorum
ben 5 hatmın ılk 10 cüzünü istemıştım ama okumak ısteyen varsa hakkına gırmeyeyım...nasıl dersenız öyle olsun...verırsenızde okurum
merhaba canm ben kuranı başından başlayarak okumak istediğim için ilk cüzü istemiştim ilk defa okuyacağım
merhaba canm ben kuranı başından başlayarak okumak istediğim için ilk cüzü istemiştim ilk defa okuyacağım
canım sen buradan ayrı başka bir hatim mi yapacaksın tam anlamadım
en baştan başlayıp okumak istiyorum demişsin ya, eğer kendin de ayrı bir hatim yapacaksan 1. cüzü hem kendi hatmine hem bu hatme ortak saymaman lazım
sen bana tam olarak ne yapmak istediğini söylesen daha iyi olur aslında
benım için sorun degıl 1 cüzü verelım allah kabul eylesın
teşekkürlerrr canımmmmsenide aklıma geldiğin her duama ekliyorum Allahım güzel bir evlat ver diye
allah razı olsun arkadaşım...allah ne muradın varsa versın
Allah razı olsun berirem sağolbenım için sorun degıl 1 cüzü verelım allah kabul eylesın
yokk canımmm :) hani başını okumak istiyorum onu belirtmek istedim öyle olmaz tabikiii
9 cüzde olur 10 cüzde fark etmez kac tene veriresen
Askitomsu asinazin takip ettigi dua kardesi diye sayfa varya ben ordaki 143 fatihayi okudum bitirdim ama telden girdigim icin ulasamiyorum o sayfaya soylebilirmisin sana zahmet ve esmaul husna tesbihi okudum agustos72 icin :* insallah gorursun mesajimi dert oldu bana dun geceden beri
Bende cüz almak istiyorum hangisini verirseniz okurum
Allah kabul etsin
Bilmiyorum ki canım kutlu doğuma kadar 1 hatim daha başlasak aslında bu hatimimizi bitirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?