- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi askitotomsu
5. HATİM
1.cüz: kalemero
2.cüz: berirem
3.cüz: berirem
4.cüz: berirem
5.cüz: berirem
6.cüz: berirem
7.cüz: berirem
8.cüz: berirem
9.cüz: berirem
10.cüz: berirem
11.cüz: berirem
12.cüz: tuana82
13.cüz: hande-buse
14.cüz : hande buse
15.cüz: hande-buse
16.cüz : hande buse
17.cüz: hande-buse
18.cüz : hande buse
19.cüz: hande-buse
20.cüz : hande buse
Canım anneme sorayım onun için almıştım 4. hatimden kalan cüzleri belki bitirmişlerdir ya da az kalmış olabilir. Ama 5. hatime bende katılmak istiyorum 8 cüz aldım Allah nasip ederse 2 tanesini ben okurum 6 tanesini de annem ve babama veririm. Ben aileme dağıtıyorum okumak isteyip de alamayan olursa daha da az alabilirim hani 1 yılda hiç değilse 12 hatim yapsak ne güzel olur. Aslında aklımdan birde Büyük cevşen hatmi geçiyor kızlar okuyanınız var mı? birlikte ayda bir büyük cevşen hatimi çıkartabiliriz
1.cüz: kalemero
2.cüz: berirem
3.cüz: berirem
4.cüz: berirem
5.cüz: berirem
6.cüz: berirem
7.cüz: berirem
8.cüz: berirem
9.cüz: berirem
10.cüz: berirem
11.cüz: berirem
12.cüz: tuana82
13.cüz: hande-buse
14.cüz : hande buse
15.cüz: hande-buse
16.cüz : hande buse
17.cüz: hande-buse
18.cüz : hande buse
19.cüz: hande-buse
20.cüz : hande buse
Canım anneme sorayım onun için almıştım 4. hatimden kalan cüzleri belki bitirmişlerdir ya da az kalmış olabilir. Ama 5. hatime bende katılmak istiyorum 8 cüz aldım Allah nasip ederse 2 tanesini ben okurum 6 tanesini de annem ve babama veririm. Ben aileme dağıtıyorum okumak isteyip de alamayan olursa daha da az alabilirim hani 1 yılda hiç değilse 12 hatim yapsak ne güzel olur. Aslında aklımdan birde Büyük cevşen hatmi geçiyor kızlar okuyanınız var mı? birlikte ayda bir büyük cevşen hatimi çıkartabiliriz