Allah kabul etsin canımBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Mesajlarıma baktım okuduğum günleri saydım 17 günde okumuşum.
Bağışlamak için annemin yanına gitmeyi bekledim.
Allah kabul eylesin bonusummBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Allah razı olsun canım bizlere çok güzel paylaşımlar yaptın. Vesile oldunBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
Topiği önceki seneler bırakıyorduk geçen sene devam ettirdik isim değişip bu sene de öyle yapacağız inşallah
Diyorum ki hatimi bitiremeyenler devam etsin bitirenler de yeniden hatim başlayalım kurbanda bağışlamak için inşallah
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Çok güzel olur Allah razı olsunBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
Topiği önceki seneler bırakıyorduk geçen sene devam ettirdik isim değişip bu sene de öyle yapacağız inşallah
Diyorum ki hatimi bitiremeyenler devam etsin bitirenler de yeniden hatim başlayalım kurbanda bağışlamak için inşallah
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Maşallah Allah kabul etsinnBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Allah razı olsun canm bu güzel topiği açıp bizlere de teşvik ettiğin içinBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Allah kabul etsin bonusumBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Allah kabul etsin bonusBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Güzel düşünmüşsün benim hatimim bitmedi maalesef kaldığım yerden devam ederim regl bitinceBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Allah razı olsun abla sen de vesile oldun hepimizi topladın birlik olduk zikir hatim namaz güzel işler yaptık elhamdülillah Rabbim kabul etsinBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Allah kabul etsinBuraya yazamadım ama arefe günü hatimimi bitirdim çok şükür
Allah sende de razı olsın canım bizlere vesile olduğun vakit ayırdığın içinBeni burda yalnız bırakmayan her mesajımda isimlerini gördüğüm, gün gün yaptıklarını okuduğum güzel arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Yasin Pişgin'in sohbetlerini çok seviyorum eminim çok güzeldirKızlar okulda kitap tahlil grubumuz var, bu ay Yasin PİŞGİN ‘Kur’an’ın Kalbine Yolculuk’ (Yasin suresi tefsiri) kitabını okuyoruz. Altını çize çize okudum çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim kitap arayışında olan varsa
Ay benim üçlü rakamlarda bu sene de 10 tane eklendi başlasam iyi olur. Ama okulda herkes yerken zor oluyor belki burda birbirimize destek olursak daha güzel olur canımİyi akşamlar
Hemen borçlara başlayayım diyenler var mı?
Eki Görüntüle 3569763
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?