Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 kez okudumRamazanın son cuması mübarek olsun
Eki Görüntüle 3567756
Eki Görüntüle 3567757
penyez83
Tiniminimavihanim
Chocolita
Efser
Aktif Lora
Gonulmeyvesi
MssPARE
papatyamm
sweetgirlcandy
aysen-
-Hayal
Pinhan
HeySero
Lidlaylim
dolar milyoneri
mavibaloncuk
Ruh-u Revann
dolunaybekler
S selin18
Amine Busra
A R Y A
Cookiie
Allah kabul etsin1 Şevval ayı / 30 mart pazar
Vakit namazları
Her vakit sonrası kaza namazı
Şükür namazı
Duha (Kuşluk) namazı
Amenerrasulü ve Meali (Yatsıdan sonra)
Mülk suresi ve Meali (Yatsıdan sonra)
Ölmüşlerimizin ruhuna Yasin-i Şerif (Yatsıdan sonra)
Haşr suresi son 5 ayeti (Lâ yestevi sabah namazdan sonra)
7 "Hasbiyallâhü lâ ilâhe illa hû aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül-arşil azîm" (Sabah namazdan sonra)
14 sayfa kuran (3.cüz bitti)
2 Yasin-i Şerif (123 /okunan 28 )
200 İhlas suresi (70bin / okunan 16.700)
300 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim
1.000 Estağfirullah (1.gün)
1.000 Lâ ilâhe İllallâh Muhammedürrasulullah
Aminnn canimmmAllah kabul etsinyasın süresinin,İhlas süresinin ve estagfirullah zikrinin yanına günleri yada sayıları yazmışsın,ne için okunuyor bunlar
Bende okulda fırsat buldukça tesbih çekerim ama sayı olarak niyet etmedim hiç,Insallah niyetine girip baslıyyaımAminnn canimmm
Yasin, ihlas suresi ve Kelime-i Tevhidi
kendi ruhaniyetime okuyorum (abdestli, regli iken okumuyorum) Rabbim kabul eylesin
Allah rızası için, ramazan ayı gibi ibadetlerin düzenli olması niyetiyle de günde 1.000 Estağfirullah 21 gün okuyacağım( bitince yine başlayacağım)
Estağfirullah dilimden düşmez. Namaz, kuran ve diğer okumaları, günlük daimi yapabilmek için, 21 güne Allah rızası için niyet ettim. (Daha önce kaç kez denedim Elhamdülillah günlük okumaları, ibadetleri yapmamda çok faydasını gördüm)
Tavsiye ederim burcumm her niyet için okuyabilirsin 15-20 dk arası sürüyor abdestsiz okunur. Allah kabul eylesin
Sayılı okuyunca, tamamlamak için gayret ediyorsun. Başlanmış bir tesbihi bitirmek için çaba gösteriyorsun, bırakmıyorsun.Bende okulda fırsat buldukça tesbih çekerim ama sayı olarak niyet etmedim hiç,Insallah niyetine girip baslıyyaım![]()