26 Ramazan / Çarşamba
sabah namazından sonra okudum

Günlük niyet ederek 1 Yasin-i Şerif
7 şer kez Ayetel Kursi, İnşirah ve Kâdir suresi
25 Fil suresi
100 İhlas suresi
Haşr suresi son 5 ayeti (Lâ yestevi)
7 "Hasbiyallâhü lâ ilâhe illa hû aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül-arşil azîm"

Seyyidül istiğfar duası
100 Bismillahirrahmanirrahim
100 Elhamdülillah
100 SübhanAllah
100 Allahu Ekber
100 son ongün zikri Ya Atikarrikab

7 "Bismillâhillezi la yedurru duası"
129 Ya Latif Cc
100 İnna Lillah
100 Hasbiyallah
100 Tevekkeltü Alellah
100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl

100 Estağfirullah El Azim
100 Ya Allah
306 Ya Kahhar
100 Lâ ilâhe İllallâh Muhammedürrasulullah
100 Salavat
100 Subhânallâhi Ve Bihamdihi Subhânallâhil azim .

Sahurdan beri bi ağlama bi yaş bi hüzün

Instagramda görseller var Elveda Ramazan diye ne bakabiliyorum ne izleyebiliyorum

Üzerime bi hüzün çöktü geçen yılda üzülmüştüm bu yıl gibi hiç olmadım

Teravi selalari bile değişik okunuyor niye böyle oldum bilmiyorum

Hanı sımsıkı elinden tutarında kayar gider ya
Ağlak bir haldeyim dünden beri

Hanımlar sizden bir şey isteyebilirmiyim ⚘❤

Sağlık sorunu yaşıyorum Rabbim beterlerinden saklasın
Ramazan ayı boyunca dr ler kontrollerle geçti diyebilirim ... böbrekte taşlar var ve taşlar böbreğe zarar vermiş...Dr ler böbreğin alınması gerekiyor dedi ....başka bir dr önce taşları alalım böbreği takip edelim sonrası böbrek toplarsa ameliyata gerek yok eğer toplamazsa böbrek alınacak dedi ...şuan böbrek %5 %10 çalışıyormuş Ramazan sonrası böyle durumlar yaşıyacağım

Böbrek taşı için 100 tane
FIL SURESI okunursa çok faydası olucağını söylediler böyle bir görsel gördüm ve yorumlarda faydasını görenler olmuş.kendiliginden düşmüş taşlar

Sizden ricam inşallah ameliyatlara gerek olmadan taşlar düşer benim için Fil süresi okurmusunuz

kim ne kadar okursa mübarek gün Rabbim kabul etsin

Allah razı olsun❤⚘

Son düzenleme:
Müsait olduğum ilk zamanda okuyacağım Allah acil şifa versin inşallah ve birkaç doktorun daha görüşünü almanı tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun canım, sayısız ya Şafii çekeceğim müsait değilim sure için Rabbim tez zamanda hasarsız kalıcı şifalar versin

Çok geçmiş olsun Allah kalıcı hasarsız bi şekilde şifalar versin inşallah
Taş için iğde meyvesi iyi geliyor diye duymuştum bi araştır istersen şifa olur inşallah
Senin için okuyacağım birazdan Allah şifalar versin hayırlı kandiller canım

Rabbim şafi adıyla şifa versin yıllardır böbrek hastası biri olarak amelıyatlık taşlarımı Gilaburu suyu ile düşürdüm denemeni tavsıye ederim senin için 100 tane Fil suresi okuyacagım inşallah Şifa olur arkadasım

Allah razı olsun kızlar
RABBIM dizlerin zorunu kolay eylesin
Ne gibi duanız varsa mevlam kabul etsin

Denp Glaburu suyunu çok içtim önceden taş düşürdüm...tadı basta güzel gelsede sonrası tiksindim sanırım bu taşların düşme durumu yok canım taşlar çok büyük 5 cm 4 cm 3cm kırılması gerekiyor böbreğe tutunmuşlar düşen taş olsa inan litre litre icecem ameliyattan iyidir

Senin böbrek rahatsızlığın nedir ...
RABBIM şifalar versin sana herkese yanında banada

parem ben okudum 100 tane fil suresi şifa olsun inşallah canım

Hatmim yaptım çok şükür ilk hatmimdi elhamdülillah çok şükür inşallah her zaman okuyup anlamak hatim yapmak nasip olur
Tilavet secdesini de tamamladım
Allah cümlemizin yaptığı ibadetlerini kabul etsin inşallah

Kadir gecemiz mübarek olsun duanizda bulunmak dileğiyle..

Kadir sözlükte güç, kuvvet, değer, kıymet" anlamlarına gelir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde; Sen sana açılan elleri, sana dönen kalpleri boş çevirme Allah'ım. Sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affet. Nefsimizle bir an bile baş başa bırakma. Sen bu geceyi o kadar değerli kılmıssın ki adı "Kadir" olmuş. Bizide kıymetlilerin mertebesine eriştir aminnnn

Kadir gecemiz mübarek olsun

Dua eder dua beklerim.
Dualarda buluşmak umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…