Dün akşamdan beridir bir hüzün çöktü yüreğimeRabbim hayırlısıyla nice ramazanlar yaşamayı cümlemize nasip eylesin inşaAllah
Okuyorum hemen baloncuk
Sağol canım ağzına sağlıkOkuyorum hemen baloncuk
1 tane okuyorum Baloncuk
Amin sağol canım Allah razı olsun hepinizden1 tane okuyorum Baloncuk
Allah kabul etsin.
Şu mübarek zamanın hürmetine, Allahım sana ve dileyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
İnşallah Baloncuk canım
Ben de bir tane okudum canım çocuk için sureymiş sanırım, hayırlı sağlıklı bir çocuğun olsun inşallah
Sağol canım ağzına sağlıkBen de bir tane okudum canım çocuk için sureymiş sanırım, hayırlı sağlıklı bir çocuğun olsun inşallah
Türkçe okunabilirse bende okumak isterim
Okunur canımTürkçe okunabilirse bende okumak isterim
Baloncuk öğle namazımın arkası okuyacam canım ve kadir gecesi dualarında ayetlerde var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsunBaloncuk öğle namazımın arkası okuyacam canım ve kadir gecesi dualarında ayetlerde var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım öğle.namazi.okuyum dedim.ama.annemi hastaneye götürünce ikindiye kaldıSağol canım Allah razı olsun
Merhaba bugün mü 26. Gece oluyor 00 dan sonra yani
Akşam namazından itibaren 26. Gece oluyorMerhaba bugün mü 26. Gece oluyor 00 dan sonra yani
Hatta ikindi vaktini geçince geceye geçmiş oluyoruzMerhaba bugün mü 26. Gece oluyor 00 dan sonra yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?