ramazan geldi

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
arkadaslar aslinda anlatacak o kadar derdim varki ama su aralar en cok koyan ramazanda yalniz olmak na annem ne kardesim evliyim iki cocugum var yurtdisindayim ve bunaliyorum esimde su an iste ve iftar vakti corba bile yapamadim bayramda geliyo her yil bunaldim artik yalnizliktan annem olsa kardesim olsa bize iftara gelseler ama maalesef hic bi tane akrabam yok ve cok mutsuzum memlektten uzak yasamak ölümmüs her gün daha cok tükendigimi hissediyorum aslinda yasim genc ama ruhumu bu hayat yaslandirdi neyse kizlar kiymetini bilin annenizin kardesinizin babanizin onlar olmadan tadi tuzu yokmus hayatim bosluk oluyo hayatinda insanin simdi iftari yalniz yapmaya gidiyom ama icimden haykirmak geliyor gurbetten kucak dolusu sevgilerle en büyük türkiyeturkbayragisenağlama

seni çok ii anlıyorum bu sene ailemden ayrı ikinci ramazanım ilki bu kadar koymadı sanki ya yeni evliydik ondan bu sene yavaş yavaş her şey batmaya başladı

yalnız deilsin biz varız
türkiyeden de sana kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

bu arada eşim her zaman anı yaşa düşünme der
benden çok o takar herşeyi onun gibi oldu biraz ama seni anlıyorum

zenacim caok sagol canim ben lise ikiden ayrilip evlenmistim o zaman kaynanamlada cok problemim oldu canim ama ayri eve cikinca dedigin gibi zaman gecince insana daha cok koyuyor su an evleneli 8 yil olcak aralikta belkide kücük yasta evlendigimden annemi yillar gectikce daha cok özlüyorum sinif arkadaslarim daha yeni evlendiler annesiyle doyasiya vakit gecirdiler ama annem saglikli ve ben Allaha sükürler olsun her yaz memlekete geliyorum o yönden olumlu düsünüyorum kib

çok zor allah sabır ve güç versin.yurt dışına evlenip gidenler aynı kaderi paylaşıyor ne yazıkki,ancak yakınları olanlar hasretlik cekmiyorlar canım ne diycemi bilemiyorum..yaz tatillerini iple cekersin .bizlerdendende kucak dolusu sevgiler tatlım .opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…