Ramazan Etkinliğimiz Başladı!

Son eklenenler:

Baklava
Sarımsaklı Tavuk Sote
Güveç
Kayseri Katmeri

oy oy oy baklavalar guvecler katmerler :umursamaz:cokacimcoook:lepi:
gonderen arkadaslarimin ellerine saglik ,hepsi harika olmus
super gidiyo etkinlik ,varmi arttiran ,gozum hep ilk sayfada kafamçokkarıştı

bakin ne düsündüm
"simdi setrinisa o kayseri katmerini yediiiiii, perinin kizida o kahveyimi ictiiiiiiiiiiiii..vay anasssiniiii...vay be insanlar neler yapiyolar dedim valla..samimi soyledim bunu..müthis tatlar"

perininkizi,
deniz börülcesi oldugunu tahmin ettim yani banzettim ama belirtilmeyince normal börülce zannettim bu kadar ince taze börülce nerde buldular ki dedim bende

Pia:)
Bense daha oburiks bir bünyeyle şöyle tasavvur ettim,o müthiş çorbaları tek tek içtik,ara sıcaklar-mezeler,salataları bir güzel yedik,ayıramıyorum ki hiçbirini,ana yemek ve tatlıları da büyük bir iştahla devam ederek tükettik..
Ve sonunda o süper menengiç kahvesi ile midemizde bayram ilan ettik:)
Çok mu oldu dersin..

bakin ne düsündüm
"simdi setrinisa o kayseri katmerini yediiiiii, perinin kizida o kahveyimi ictiiiiiiiiiiiii..vay anasssiniiii...vay be insanlar neler yapiyolar dedim valla..samimi soyledim bunu..müthis tatlar"

aynen canim oyle oldu :jeyyar:,bu guzel yemekleri yapanlar coktan yemis oldular
yeni lezzetler hazirlik asamasindalaraklinialirimsmile

Bu arada ince olduğun kadar tevazuun da hat safhada..
Profilinde bulunan,sağ taraftaki tarifler şöyle bir tıklandığında,ne gibi sürprizler beklediği rahatlıkla görülebilir..
Pastaları unutmuş değilim..

:)

emeği geçen herkese teşekürler çok değişik tarifler aldım sağ olun
ne kadar beceriklisiniz maşallah

kesinlikle , tabikiii cok derim..hatta kisisellestirip "cok oluyosunuz" diye cemkirebilirim :))
basit bi yazi karakteriyle güldügüme bakmayin , gayet ciddiyim

aynen canim oyle oldu :jeyyar:,bu guzel yemekleri yapanlar coktan yemis oldular
yeni lezzetler hazirlik asamasindalaraklinialirimsmile

iste tam böyle hissettim yada düsündüm ...ve aslinda mutlu oldum

yok ayol öyle esiyor arada ..ac kalicak degilizya :)) mücerred ayakta kalmak icin, safi hayati idame icin

*sen böyle arada alengirli cümleler kuruyosun ya altta kalmiyim dedim:))) osmanlica ve farscayi cok severim buarada

emeği geçen herkese teşekürler çok değişik tarifler aldım sağ olun
ne kadar beceriklisiniz maşallah

a.s.
Eksik olma gülüm.

kaydirigubbakcemile3
Çok yaşa e mi..
'Marifet iltifata tabidir,iltifatsız marifet zayidir:kedi:'

selamlar olsun hamarat kk hatunları yeni tadlar yeni lezzetler eklenmişşş
misss gibi kokuları geliyo sanki burnuma zemuszemus
herkesin eline emeğine sağlık
afiyet şifa olsun :Saruboceq:

libyanacım bende şimdi sıcak sıcak eşimin gece nöbeti için meşhur poğaçalarımdan yaptım ekledim tarifler bölümüne ama burayada sunmak istedim tabi özelden resim yollayamama gibi bi kabiliyetsizliğim var olduğu için buraya ekliyorum resmi
öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
bu arada ismi eşimin nöbet poğaçalrı kaldı :))))

Ayse'm bu kadar olur ne hoş tevafuk:)
Az önce Sahur topiğindeydim,bu cic poğaçaları görünce içimden etkinliğimizi de şenlendirse idi ne güzel olurdu diye geçirdim Rabbim biliyor ya:)
Meğer buraya eklemişsin,tamam gülüm ellerine sağlık,akşama düzenleyeceğim hepsini inşallah.
Muhabbetle

Yine dolu dolu sohbetlerle,sıcacık bir Ramazan'ı geride bıraktık!
Herkesin emeğine,yüreğine sağlık arkadaşlar!
Sizlere gönülden teşekkür ediyoruz,ilgi ve desteğiniz etkinliğimizi renklendirdi,muhabbetle süsledi..
Harikaydınız!

Site bakımı dolayısı ile kapanışı coşku ile gerçekleştirmesek de herşey o kadar güzeldi ki.
Tadı damağımız da kaldı..
Son tarifleri ekliyorduk ki , zil çaldı yarım kaldı :)
Ekleyemediklerimiz,gözümüzden kaçanlar,hatalarımız oldu ise affola..

Yepyeni etkinliklerde buluşmak,görüşmek üzere..
Sevgi ve selam ile

Libyana & Symphatique

Herşey için çok teşekkürler,hakkınızı helal edin sevgili arkadaşlarım...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…