Ramazan Etkinliğimiz Başladı!

masallah ya yine baya resimler eklenmis devamini bekliyoruz
hadi kizlarr eller makinayakaydirigubbakcemile5
ilk sayfa resmen bi gorsel solen olmus ya bayildim
herkein tek tek ellerine saglik
ilgilelel libyanamindaellerine saglik olsun
cok guzel etkinlik cikti iyiki duzenlenmis:lepi:

masallah ya yine baya resimler eklenmis devamini bekliyoruz
hadi kizlarr eller makinayakaydirigubbakcemile5
ilk sayfa resmen bi gorsel solen olmus ya bayildim
herkein tek tek ellerine saglik
ilgilelel libyanamindaellerine saglik olsun
cok guzel etkinlik cikti iyiki duzenlenmis:lepi:

:asigim:
Tekrar tekrar katılan arkadaşlarımıza teşekkürler!
Devamı da gelecek gibi inşallah..
Hele bayramda vuuu !:)
Kardeşim senin de emeğine sağlık,olur mu iyi ki düzenlemiş,iyi ki düzenlemişiz! kaydirigubbakcemile5
Eksik olma inşallah ..

Tekrar tekrar katılan arkadaşlarımıza teşekkürler!
Devamı da gelecek gibi inşallah..
Hele bayramda vuuu !:)
Kardeşim senin de emeğine sağlık,olur mu iyi ki düzenlemiş,iyi ki düzenlemişiz! kaydirigubbakcemile5
Eksik olma inşallah ..

evet ya hele bayramda :lepi: cesit ceit tatlilar geleleck simdiden dort gozle bekliyorum:1shok: gelsin biran once
hadi kizlarr elleriniz makinayasempatiksalakcinni
sende eksik olma bitanesiŞeniz

Allah razı olsun emeği geçen herkesten canım..

ne denir ki uğraşın çabanın sonucunda böyle güzel sonuçlar almak en güzeli..

bol bol faydalanıyoruz inş etkinliğimizden..

Şeniz
Amin ecmain canım,hep diyoruz ya zahmette rahmet saklıdır diye..
Tatlı telaşeler bunlar..
Senin de tekrar ellerine sağlık Yazmalımmmyerimseniben

evet ya hele bayramda :lepi: cesit ceit tatlilar geleleck simdiden dort gozle bekliyorum:1shok: gelsin biran once
hadi kizlarr elleriniz makinayasempatiksalakcinni
sende eksik olma bitanesiŞeniz

İnşallah Edi'm inşallah..
Bayram tatlıları bir başka oluyor o zevk o muhabbet..
Aslında Bayram Tatlıları Etkinliği de olabilrdi fakat hazır burada coşmuşken , devam edelim..
Hangi tatlıları / börekleri yapacağız onu da düşünmeye başlayalım bu arada :)

Çok iyi bir iş çıkardınız Libim ve Sempatikim...Parmaklarınıza sağlık..Güzel yürekli,gani gönüllü arkadaşlarım benim..
Ve tabi ki resimleri çeken maharetli ellerin sahibi arkadaşlarım..Ellerinize sağlık..
Zamanına kıyıp yorumlarını eksik etmeyen herkes,sağolun varolun..
Gözüm sizde sevgili editörlerim.Ramazanla bitmesin bu paylaşımlar dileyelim..yerimseniben..

hhuuuwwww yeni mamalar gelmiiişşşş delikafadulden
herkesin ellerine sağlık hepsine bittimmm cokacimcoook
libişim seninde emeğine sağlık bitanesi olumunekankayizsmile

Çok iyi bir iş çıkardınız Libim ve Sempatikim...Parmaklarınıza sağlık..Güzel yürekli,gani gönüllü arkadaşlarım benim..
Ve tabi ki resimleri çeken maharetli ellerin sahibi arkadaşlarım..Ellerinize sağlık..
Gözüm sizde sevgili editörlerim.Ramazanla bitmesin bu paylaşımlar dileyelim..yerimseniben..

Simi'm,Allah c.c razı olsun..
O güzel kelamlar,cic gönüllerün mahsülü anca..Eksik olma inşallah..
Evet ilk etkinliğimiz , bir nevi tanıtım topiği olmasına rağmen enfes bir ilgi topladı,ki dediğimiz gibi çoğu arkadaşımızın malesef haberi bile yok..
O yüzden güzel gidiyor maşallah,yemekler bahane,muhabbet şahane olsun,Ramazan ' dan sonra devamı gelir inşallah bu katılımlarla..
Sevgi ilea.s.

Şeniz
Amin ecmain canım,hep diyoruz ya zahmette rahmet saklıdır diye..
Tatlı telaşeler bunlar..
Senin de tekrar ellerine sağlık Yazmalımmmyerimseniben

İnşallah Edi'm inşallah..
Bayram tatlıları bir başka oluyor o zevk o muhabbet..
Aslında Bayram Tatlıları Etkinliği de olabilrdi fakat hazır burada coşmuşken , devam edelim..
Hangi tatlıları / börekleri yapacağız onu da düşünmeye başlayalım bu arada :)

evet ya keske onceden eklense resimler tariflerde bizlere ve baskalarina bi fikir olsa
burdan devam ederiz
ramazani yasadik arkasindan bayramimizi yapacaz insallah burda:lepi:

oyy canim guzel mesajin icin tesekkur ettik Şeniz
sizler oldukca daha bu etknlikler insallah cok olur
yeterki gonuller bir olsun
katilimda cook olsunaklinialirimsmile
hep dedigimiz gibi katilan herkesin tek tek ellerine saglik

sevgili perininkizi,
öncelikle ellerine saglik..salatanin tadida eminim enfestir ama börülcelerin cok guzel gorunuyor..nerelisin nerden aldin ? nerenin börülceleri onlar?
yasadigm yerde zaten börülce bulmak imkansiz bu yil turkiyedede cok baktim hic guzel börülce yoktu..kaldi ki sahil kasabasi baligin mezenin bol oldugu yerlerdeydim..bir güzel börülce yiyemeden döndüm

sevgili perininkizi,
öncelikle ellerine saglik..salatanin tadida eminim enfestir ama börülcelerin cok guzel gorunuyor..nerelisin nerden aldin ? nerenin börülceleri onlar?
yasadigm yerde zaten börülce bulmak imkansiz bu yil turkiyedede cok baktim hic guzel börülce yoktu..kaldi ki sahil kasabasi baligin mezenin bol oldugu yerlerdeydim..bir güzel börülce yiyemeden döndüm

sanırım deniz börülcesinden bahsediyorsun.. ben mersinliyim ama kuşadasında kalıyorum tatillerde. hala buralardayım (rapor aldım da accıkk) :)ben de burada tanıştım deniz börülcesiyle.. burda pazarda manavda hep oluyor
deniz kenarındaki kayalık ve kumluk yerlerde oluyormuş
çok güzell bir tat...giderken biraz alıp memlekete götürmek istiyorum bizimkilere tattırmak için:) imkan olsa da sana da yollasam ...
büyük marketlerde bazen oluyormuş.
bide her mevsimde her türlü sebze meyve satan manavlarda olabilir
sevgiyle opuyorumnanaktan

allahım allahım oruç oruç günaha giricem, ellerinize sağlık arkadaşlar tüm tarifler süper. ama benim tarifimi göremedim içlerinde libyana.

a.s.
allahım allahım oruç oruç günaha giricem, ellerinize sağlık arkadaşlar tüm tarifler süper. ama benim tarifimi göremedim içlerinde libyana.

Merhaba Felisty,elimizdeki tarifleri sıra ile ekliyoruz,düzenledikten sonra..
Yanlız sizin tarifleriniz var resimler yok:KK43: gelmedi bana hiç biri,daha doğrusu gelemedi,açılmadı.Yoksa seve seve eklerdik tabi ki.Yemek bölümüne ekledikleriniz de (bici bici) mesela,netten alıntı olduğu yazıyor..
Ben de sizden onu bekliyorum,öyle ekleyeceğim inşallah..
Sevgilera.s.

Merhaba canlarım
Libyanam sevgi kelebeğim öpüyorum seni ayriyetten
Tariflere baktım. Baktım baktım acıktım. Hepsi birbirinden güzel. Yapanın ellerine sağlık.Bende katılmak istiyorum en kısa zamanda Allah nasip ederse.

ağzımın suyu aktıııı............
Ellerinize sağlık arkadaşlar....

Son eklenenler:

Baklava
Sarımsaklı Tavuk Sote
Güveç
Kayseri Katmeri

Merhaba canlarım
Tariflere baktım. Baktım baktım acıktım. Hepsi birbirinden güzel. Yapanın ellerine sağlık.Bende katılmak istiyorum en kısa zamanda Allah nasip ederse.
:1hug:
Geldin mi Naz'ım..
Eksik olma inşallah,evet arkadaşlarımızın ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel,iştah açıcı :)
Senin de gönlüne sağlık , mutlaka bekleriz..a.s.
Muhabbetle

ağzımın suyu aktıııı............
Ellerinize sağlık arkadaşlar....

a.s.
Gönlünüze sağlık,sizleri de bekliyoruz..

Merhaba canlarım

bekliyoruz canim dort gozle tariflerini:lepi:

X