Ramazan Etkinliğimiz Başladı!

kara kizanim .. malzemelerde 1 büyük 2 kücük veya sogan yazmissin.. sempatiksalakcinni

kara kizanim .. malzemelerde 1 büyük 2 kücük veya sogan yazmissin.. sempatiksalakcinni

sanirim o karakizanim ben oluyorumbilmiyorumkismile az usmume alindimdakaydirigubbakcemile3
valla benim suucum yok ben tamamen masumum aldim geldim burayasempatiksalakcinni
simdi duzelttim
libisim eklerken dikkat etmemis demekki:1hugluyo bazen boyle seyler :)

Son düzenleme:
canim taki herkes kendi yemek bolumune tarifin konususnu acip link veririz
ama bu her tarif icin gecerli olmaz cunku tarif bolumumuzde baya bi tarif var ,aynisindan yeni konu acilinca mecbur kilitlenmesi gerekiyor, iste acilcak konudan varmi yokmu ona bakmak gerek
ordada bize is cikiyo canimmsempatiksalakcinni

ha bide yazdigin yemekler tam etkinlik icin degisik :lepi:,bak kesin resimlerini istiyoruz oyle yazip gitmek yokkaydirigubbakcemile3

ha bu arada, etkinliğin süper olduğunu söylememe gerek yok diye düşündüm.

ekmek teknesindeki kirli gibi göbeemi ovalayıp "oyoyoyoyoyyyy" yapıyorum :)

olsun canim sen yinede soylekaydirigubbakcemile5

kaşarlı pilav nasıl oluyor
bildiğimiz pilavı yapıp üzerine kaşar koyup fırına mı veriyoruz
değişik geldi denemek istiyorum da

aaaa aaaakannehir bi dakka bi dakka :1ninca: ama olmaz ki
gercekten olmaz
cok ayip ohaoldumsmile

libiyi görmesek tesadüf online, sonracima bu hatun neler karistiriyo son zamanlar bakiim bi demesem görmiycem heeyyy heeyyy burdayim selammm

kizlar harika isler cikarmissiniz yine

sempatik kabak cicegi dolmasiyla beytine bayildim bayildimmm

Offfff tariflere bak tariflere.Hepsi birbirinden güzel.Harika muhtesem.Allah'im Türkiye'de ne kadar marifetli hanimlar var.Inanilmaz bisey bu.Mutfak kültürünün en zengin oldugu ülkeyiz Maasallah.Benim yaptiklarimida begenenlere cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin.Daha cok katilim olsun istiyoruz.Bu bir yarisma degil,bu yüzden cekinmeden yaptiklarini cekin gönderin.
Hepinizin ellerine saglik......

bu da benim mısır cips paneli çıtır tavuk parçalarım
sıcak sıcak yeni pişti hem kolay hem de çok lezzetli
[/B]

Son düzenleme:
sevgili sempatik,
simdi beyti tarifine baktimda bu tarif saniyorum restoranlardaki gibi degil diymi ? daha cok evde yapabilicegimiz pratik bir beyti
ben bu sekilde tantuni yapiyorum ama cig kiymadan.. arzu eden olursa bilahere yazarim tarifini

restoranlarda vazgecilmezim beyti oldugu icin genelde köfte seklinde oluyor ama evde yada hazir lavaslar biraz kalin oldugu icin böyle pratik bir cözüm bulmusundur .. her neyse ne görüntü muhtesemmm

ya alintiliyamadim mesajlar uzun oldugu icin ama aklimda kaldigi kadariyla askitonun lasanyasi harika görünuyordu
gavur dagi salatasi.. sonra adiyaman patlicani nefis görüyordu..birde sosyete mantisi
aa birde itfar menüsü olan arkadasimizinda mantisi cok leziz görüyordu.. hamurun lezzeti kivami resmen resimden anlasiliyor... ellerine saglik arkadasim

hepinizin ellerine saglik

ay simdi sirf buraya koymak icin bisiler yapasim geldi

Herkeslere merhabalar.Hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum hepinize..
Topiğimiz çok güzel olmuş.Libi ve Sempatik ellerinize sağlık..Ve tabi ki katılan arkadaşlarım..Muhteşem resimler,tatlar..Elleriniz dert görmesin.Ayrıca yorum yapan ve beğenilerini sunan arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ediyorum.
Bu güzel etkinliğin devam etmesi dileğiyle,katılımların artarak çoğalmasını temenni ediyorum..opuyorumnanaktan

şimdi niyetim işinize karışmak değil yanlış anlamayın lütfen. ama ramazan geldi gidiyor bile. ben de tarifleri çok beğendim ve gelecek olan misafirlere yapmak istiyorum bi kısmını. diğer hanımlar da öyle. ramazan bitmeden tarif konusuna el atılsa süper olur o yüzden.

şöyle bişey olabilir mi mesela? ramazana özel tarifler diye tarifler bölümünde ayrı bir yer açılsa, bu tarifler oraya eklense? yine daha önce dediğim gibi link link bu sayfadan ulaşılsa... başka türlü sizler herkese tarif vermekten bizler istemekten helak olucaz. yardımsever arkadaşlar belki sorun yaşamayacaktır öyle ama ben öyle 10 ayrı üyenin peşinden tarif için koşmakla uğraşmak istemem. etkinlik de bu koşuşturmayla gölgelenmemeli bence.

tariflerden varolanlarla aynı olanları da ramazandan sonra ağır ağır modlar halledersiniz. maksat etkinlikten ramazanda faydalanabilmek diye düşünüyorum.

Sevigli arkadaşlar ilgi ve katılımlarınız için çok teşekkürler..
Tarifleri ikinci sayfaya eklemeye başladık.Elimdekileri yazdım,geldikçe yenileyeceğiz..
Vatana millete hayırlı olsun..

bu topiği yeni gördüm ne kadar nefis görünüyor herşeyy oyhhh hepiciğini canım çektiiicokacimcoook

resimlerin altına tarifleri olsaydı güzel olurdu bencede görünüt kirliliği neden olsun kikonunun amacı zaten bu değilmibilmiyorumkismile
birde tarifi nasıl ekliyoruz kime özelden yolluyoruz eklenmesi içinbilmiyorumkismile

ay cok güzeller ya resmen görsel şölen
ya 2. sayfada bazılarının tariflerı verilmıs ama hepsı öyle ikinci sayfada
yine yazılsa tariflr bu sekılde gercekten zor oluyor
ben mesela benım bildiklerımle karsılastırmak ıstıyorum
mesela hasanpasa köftenın 2 alternatıfı var arasındakı farkı merak edıyorum
sonra cıtır böregin tarifini merak edıyorum benim bildigimden farklı mı
neyse bayat ekmeklerden yapılan seyı yapcam bugun yemeklerın yanına ıyı olur heh
ay ellerinize saglık

Sevgili Loresima resimleri özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz. :)
Kolay gelsin..
Maksimen,tarifler geldikçe hepsini tamamlayacağız inşallah,ikinci sayfada yer alacak..
Sevgi ile

Sympathique beyti kebebını en kısa zamanda deneyeceğim..

şahsen bayıldım ve çok kolay tarifi..

ellerine sağlık canım..

Gülüm beytimiz gerçekten çok güzel,hem çok pratik hem leziz.Diğer arkadaşlarımızın tarifleri de harika, herkesin damak tadına uygun çeşit çeşit mamalarla şenleniyor soframız :)
Devamını bekliyor,hızla büyüyen ilginiz için teşekkür ediyoruz arkadaşlar..

Güncelleme konusuna gelince,olabilir,güzel fikir.
Minik bir istişare neticesi,bildireceğim ..

Muhabbetle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…