Allah razı olsun canım30. cüzü okudum bitti ALLAH KABUL ETSİN AMİN
CÜMLEMİZDEN CANIM KADİR GECESİ BEKLİYORUM KONUYA HEPİNİZİ DİLEKLERİMİZİ DUALARIMIZI EDELİMAllah razı olsun canım
canım ALLAH RAZI OLSUN sen önceden de yapabilirsin dualarını dileklerini burada yazarsın kadir gecesi ben de hepsini toparlar tek tek isimlerimizle amin deriz inşallah yapmış olduğumuz hatim yüzü hürmetine dersin canımBitirdim arkadasim. Guzel Allahim kabul etsin inşallah. Hakkinizi da helal edin cok beklettim endiselendirdim sizi. Kadir gecesi yani 13 temmuz akşamı nasip olursa ucakta olacağım. O akşam nasıl katılacağız duaya.
hatim duası diye dua var onu okur herkes ben buraya koyarım hatmimiz yüzü hürmetine müzice KURAN-I KERİM hürmetine dileklerimize de amin diyelim istedim ben kendim siz de isterseniz inşCanim ya acikcasi ben boyle hatime hic katilmamistim ilk defa katilacagim Allah nasip ederse.Ilk kurani okudugumda toplu hatim etmistik .yillar oldu anlayacagin. Dualarimizdan haric okunacak bir sure dua falan var mi ayrica. Yoksa sadece dilegimizi yazip hatimin yuzu suyu hurmetine mi diyecegiz
AMİNRabbim bu mübarek günlerin hürmetine zulm altında bulunan bütün kardeşlerimize yardım etsin zalimlere fırsat vermesin Efendimize layık ümmet Allaha layık kul olabilmeyi O'na hakkıyla ibadet edebilmeyi nasip etsin hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva borçlu olanlara eda, bekarlara hayırlı eş, evlilere mutlu yuva güzel evlatlar nasip etsin, işi olmayanlara hayırlı bereketli iş nasip etsin bu hatimi okuyan okumamıza vesile olan herkesten razı olsun.
gönlümüzden geçen her ne varsa dünyamız,dinimiz, ahiretimiz için hayırlı, güzel, kolay ve bereketli olmasını nasip etsinn AMİNNN
evet herkes yazarsa toparlayacağım canım hepsine de amin deriz inşCanım hepimiz dileğimizi duamızı yazıcaz sen de toparlıcakmısın? Yani hepimiz birbirimizin duasını toplu göreceğiz demi?
AMİNbenim dileğim,rabbim geleceğimi geçmişimden güzel eylesin,tüm sevdiklerimle sağlıklı huzurlu bir hayat,tüm Müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun rabbim,çocuklarıma huzurlu mutlu yuvalar nasip etsin,kapalı kapılar açılsın,çıkmazda olan güzel sonuçlarla neticelensin inşallah,ve burdaki dua kardeşlerim allah bebek isteyenlere sağlıklı akıllı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinizin işi gücü rast gitsin