estağfurullah canımkusura bakma canım okudun diye yazmayı unuttum sanırım
18.cüz de okundu arkadaşlar
18. CÜZÜ OKUDUĞUNDA HEMEN OKUNDU DEDİM AMA 19 U GÖREMEDİM HERALDE İKİ CÜZ ALANLARDA BAZEN GÖREMEDİM OLUYORestağfurullah canım
6-12-22 den birini seç canım cüzün yanına ismini yazayım okuyunca da haber edersinSlm kızlar eksik cüz varmı? Alabilirim
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN okuman bitince buraya yazarsın canım12 yi alırım canim
Yazarım cnm.. Allah sizinde dualarinizi kabul etsin biri benimdeALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN okuman bitince buraya yazarsın canım
AMİN İNŞAALLAH CÜMLEMİZİNYazarım cnm.. Allah sizinde dualarinizi kabul etsin biri benimde
6-12 boşta canım onlrı okuyacaklardan haber alamadımTuh gitmis benim cuzler.. sorumsuz davrandim farkindayim ama neyse bahane uretmeyim. kalan varsa bugun hazirim
tamam canım ismini yazıyorum yok kusur olur mu insanın işi oluyor gücü oluyor ben hiç haber gelmeyince msj atayım dedim tek senden msj geldi zaten bir de farmasi arkadaşım okurum dedi sağolsun Ramazan bayramına kadar yetişsin hatimimiz hepimiz dua ederiz bitiminde inşIkisi birden olabilir soz habersiz birakmayacagim bu sefer :)
6 ile 22 pardon boşta canım 12 değil ben şimdi ismini yazacağım zaten listeden de bakarsınIkisi birden olabilir soz habersiz birakmayacagim bu sefer :)