- 28 Ağustos 2014
- 181
- 124
- 36
Tamam canım 23. cüzü sana yazdım okuduğunda bildirirsin canım ben de okundu diye yazarım ALLAH RAZI OLSUN sevaplar ortaktır Rabbim bol sevaplar yazar inşallah bittiğinde de dualarımızı yaparız inş aminCanım ben okumak istiyorum beni de aranıza alır mısınız 23. Cüzü okuyayım
kizlar bunu nasil okuyorsunuz ?ben bilmiyorum1.CÜZ........>
2.CÜZ.......>
3.CÜZ.......>
4.CÜZ.......>
5.CÜZ.......>
6.CÜZ........>
7.CÜZ.........>
8.CÜZ........>
9.CÜZ........>
10.CÜZ......>
11.CÜZ......>
12.CÜZ......>
13.CÜZ......>
14.CÜZ......>
15.CÜZ......>
16.CÜZ......>
17.CÜZ......>
18.CÜZ......>
19.CÜZ.......>
20.CÜZ.......>
21.CÜZ......>
22.CÜZ......>
23.CÜZ.......>
24.CÜZ.......>
25.CÜZ.......>
26.CÜZ.......>
27.CÜZ.......>
28.CÜZ........>
29.CÜZ.......>
30.CÜZ.......>aaynaa
ALLAH RAZI OLSUN CANIMTamam canım şimdi başlıyorum bitince haber veririm
cüz cüz olarak mı Kuran-ı Kerimde toplam 30 cüz var her cüz 20 sayfaya falan denk geliyor işte canım Kuran sayfalarının üzerinde yazıyor zaten şu ayet 5. cüz falan diyekizlar bunu nasil okuyorsunuz ?ben bilmiyorum
turkce tercumedenmi okuyorsunuz?cüz cüz olarak mı Kuran-ı Kerimde toplam 30 cüz var her cüz 20 sayfaya falan denk geliyor işte canım Kuran sayfalarının üzerinde yazıyor zaten şu ayet 5. cüz falan diye
yok canım arapçasınıturkce tercu
turkce tercumedenmi okuyorsunuz?
Canim ben okumak.isterim. sen.bana bir cuz ver. Amma link ya da kop et bana atki okuya bilim. Ilk kez sayende cuz okumis olirimyok canım arapçasını
Kuranı Arapçasından okuyabiliyorsun değil mi canım sen sayfalarını mı atmamı istiyorsun canımCanim ben okumak.isterim. sen.bana bir cuz ver. Amma link ya da kop et bana atki okuya bilim. Ilk kez sayende cuz okumis olirim
Turk elifbasi ile olmazmi? Mesela ya latif tukce yaziliyor amma arabca baska yaziliyorKuranı Arapçasından okuyabiliyorsun değil mi canım sen sayfalarını mı atmamı istiyorsun canım
Arapçasından bilenlere veriyoruz canım ama arkadaşlara bilenlere de sorayım öyle olur mu çünkü diğer arkadaşlar da arapça yazılışıyla okuyorTurk elifbasi ile olmazmi? Mesela ya latif tukce yaziliyor amma arabca baska yaziliyor
Tamam canim. Ben soyleyen kimi okumak mumkun olirsa seve seve okurumArapçasından bilenlere veriyoruz canım ama arkadaşlara bilenlere de sorayım öyle olur mu çünkü diğer arkadaşlar da arapça yazılışıyla okuyor
ALLAH RAZI OLSUN CANIMTamam canim. Ben soyleyen kimi okumak mumkun olirsa seve seve okurum
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA GERÇEKLEŞTİRSİN DARLIKLARIN BOLLUKLA SONA ERSİN AMİNCanım ben 23. Cüzü okudum Allah kabul etsin